PS5 機主討論區 (78)任買點解唔買多幾部

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
咁可能真係有d中小學生 無乜收入既

其實無乜好笑人地者

有收入既大多數都買晒啦
唉,真係慘,唔知以為部PS5 成40萬
但係其實上面都無人笑唔食骨係窮撚
咁早開工真係辛苦晒
知唔知咩叫機主討論區
冇機就走啦
Ps係sony已經係低價產品
我有機 但唔會覺得無機既入黎問下點買係有咩問題

無機就要走 個post係你架? 點解要咁惡死
知唔知咩叫機主討論區
由ps4已經係咁
樓上連5舊水一隻game 都要等plus 免費先玩就知幾多人係大種乞兒
有心玩嘅day one 唔入pass/plus 都照會俾正價買啦
大把人一早爆機賣埋
一舊水打最新作
講真
有時唔得閒玩
之後plus free玩返

我都會課幾隻dlc去支持廠商
冇乜收入唔緊要,咪唔好買囉,去轉會又好玩NS又好

想買又話唔食炒,冇問題我都唔會食;
冇貨要抽又話罪大乜乜物物,冇問題我都抽左年幾兩年;
有貨又話食垃圾骨,冇問題食肥婆/耳機我都唔鍾意;
有戰神套裝又話戰神都係骨,冇問題當你個人口味;
有淨機又話要上網買睇唔到,冇問題當你一日上一次連登;
有淨機有貨成日又話街鋪冇,冇問題當你學生哥冇信用卡;
有淨機有貨街鋪有又話要排隊,算鳩數啦你不如等罪大上門跪係度求你半價賣部淨機連PS PLUS高級會員兼十隻任揀遊戲;

到時又話罪大唔收tag and go… 我啲錢係哂tag and go 冇得套現呀
打咁多字托咩
無錯 notebook 電話 電視
求其一様都貴過ps5

人地打LOL 用十年前desktop ,駛撚買notebook 電視
仲有相機 鏡頭 音響

Notebook唔係收左皮咩?
算啦 唔好鬧交 要跟game覺得貴就唔好買
自己玩得開心就得喇
可惜人地怨婦上咁上黎呻冇得買呢
任索軟3個post係得ps5 post咁多睇唔起人
你搞清楚邊個post多人包拗頸先
不嬲係咁
而家仲落信和買機係咪好笨柒
去官方店買既話 無問題
仲嘈緊買機食骨
睇下黎緊有咩驚好過啦
13號ff
早期就成日話咩抽咗幾耐抽唔到,要轉會
而家就d舖賣完晒先上水話點解無得賣,幾日無上網無睇到話上網有得買
連登講日本ps5 9月同10月銷量嗰兩個po完全睇得出幾多人開工
相比下其實ps機主都無乜嘢
只係有時d問題真係太過弱智,俾人串都無可厚非
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞