PS5 機主討論區 (78)任買點解唔買多幾部

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
減返400蚊先買
真, 再唔係等pro先買
係咪索尼見冇人要
唔撚整
最直接係咪買部PS3返嚟玩
自ps4 開始就用依款偷膠薄盒,但美森班美國佬做野真係那渣我多年日森買game 都未試過爆
兩年前舊科技
舊價先買得落手
今年再原價買唔到,下年3580先會買
我自己鐘意收藏,唔會賣機,所有game 都隨時開得返,上星期先拎反幾部舊出嚟睇下

你買到機,d games都難買得返
又未至於,好多game 鋪一堆任揀
武肺前每年都過一次東京去睇二手game基本上乜都有
有啦,我見到有得訂喎
咁其實3000蚊買到xss + 3年xgpu都真係好抵嘅,佢地賤在係之前叫人買xss話夠玩,而家就叫人賣xss入xsx

利申:xss+ps5雙修,兩部都好滿意
屋企部土星隻牛壞左已經開唔返
我都係鍾意收藏嘅人, 不過細個無say都有幾部無左
GB GBC GBA 呢幾部無左, NDS 就拎左去trade NDSL
淨返嘅係土星 GBM NDSL PSP 3DS PSV PS1234
屋企冇位 全部俾人 賣晒 掉
嗰幾部 GB 反而唔係好阻訂,不過每逢大掃除,啲老母都好鍾意逼啲細路清舊嘢,相信好多人都經歷過
已經係老母幫手留, 部土星同GBM其實係佢嘅
我老豆勁鍾意掉野
作為多年日廚嘅我只會買日版機,房有個1000火嘅火牛,加兩塊10頭嘅兩腳拖板(日本買) ,所以全部都可以即著,除非要再另加變壓器嘅機,就要再搵

GBC送左俾個親戚細路,而家後悔,SS 我有VCD card , 以前成日去好景 最舊嗰部係MD , 其實以前我係sega 粉
睇嚟你老豆老母唔係好大年紀,無乜代溝,應該係後生就生咗你
當年每逢街機出咗 KOF 新作,MD 好快就有移植版玩
美森唔俾人偷左野都偷笑
隔離有巴打美森買俾人偷左粒CPU得返個盒同intel貼紙
XSS+PS5 雙修 表示一早知XSS效能問題,好滿意好抵玩
KOF 唔係Neogeo 咩
Neo Geo 當然有, 但係我記得有幾集都好快有移植落 Mega Drive
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞