PS5 機主討論區 (78)任買點解唔買多幾部

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
最早期試過ban機ban account
你有冒險精神可以試下
你呢個係ps collection
佢講嗰個係ps plus extra catalogue
想請問一下香港要玩PlayStation now煩唔煩
想用PS5玩返初代同二代戰神但好似用PlayStation now先玩到
註冊個美服帳號咪玩到
咁啲獎盃係咪要由頭儲過
可唔可以將依加用緊個PSN直接轉去美服
淨係要黎玩ps now咋嘛你平時咪用返原本果個
唔可以轉, 一定要用其他國家帳號玩now
問多一樣 Ps NOw啲game係咪無盃儲
咁我開多個嚟玩戰神同儲戰神啲盃
Thanks brother
Psn 冇得轉地區,如果只想玩戰神建議買一個月premium 試下ping 先,我自己連日本60ms ,如果用美服可能更大ping
咁大獲
屌佢又唔出返I II 想玩返煩到西咁
請問戰神bundle係實體game定一條code? thanks
code 嚟㗎
謝謝☺️
幾時有剩機我想要digital
PS Now有D舊game想玩 香港又無
而家任買又唔係好想買 同埋要自取好煩
DL版崗貨量伕3特別少 連有骨VERSION都無
sony 買機既巴野係咪仲未出到機
淨係話成功處理訂單

信用卡都未扣數

寄到過嚟爆晒盒
邊度買? Amazon?
係 black friday買
罪大士多唔係話最快都要12月15日咩?
今次最快係 Apita, 12月10日就可以攞機, 不過應該好少貨, 聽講5分鐘內就無晒
無中文架WO
60ms 其實冇問題,普通玩online game 連日本server 都係咁上下,如果過100ms 就基本上唔洗玩,一定feel 到明顯lag 其實串流最大賣點係可以upload 或download 返係plus 個back up save 繼續去玩, 如果另開新account 就冇依個好處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞