PS5 機主討論區 (78)任買點解唔買多幾部

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
個教學fake人
直接打哂成個serial no就ok
平時個位插線唔太方便, 係test下5G work唔work先放隔離
會再試下36 40 44 48睇下邊個work, thanks
Ps plus個升級係咪冇得淨係買一年試試?

見BF有特價 想買定基本會員
1個月/3個月/1年咁買架喎....

你可以stop左佢個自動續期...
可能我講到1999

想買哩個 但要一次過升級到尾

變相係咪唔會一次過買3-4年普通會員
哦你已經join左,咁就冇呢個選項(有我都選左,不過我只係補少少錢,算...)
有無師兄係領域買過ps5 安吾安全
明明觀塘廣場嗰幾間老舖都係$5050 點解要係鬼域買水貨 貴啲又無保養
數位版幾錢想買
點解要係3舊既
搭單問下,咁如果買左升級plan,之後係咪冇得降返去續基本plan?
慣左特價就買定兩三年,咁如果一升,到期日子未完前都要永續升級plan?
冇得降...除左到期而你停左自動續期...
咁搞法唔係幾想升,我仲有兩年半先到期
要我一升升晒兩年半都算,但之後又唔比降級續
咁又唔使過冷河,你到期唔續咪可以再JOIN過基本,係正價咁解JE
但中途唔可以買定減價基本好似依家減價我升左升級一年之後,想買定減價第二年基本就唔得,佢唔俾買定
一定要買升級先有減價買基本要等完哂先俾買
正如你上台用緊貴價PLAN都唔俾你轉平PLAN啦...
正價就唔會買啦
不嬲都係特價就買定幾年
God of War Ragnarök Alipay skin code有人收到未
英國啲原價現貨好多In stock咗成個星期
我pro 機1200 賣得走

你同食900 蚊炒價有乜分別
我入佐外國果D PS5 group見到好多地方都有現貨賣
點賣?
上fb 擺,1 日收十個八個問
plus都係買返普通算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞