PS5 機主討論區 (78)任買點解唔買多幾部

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
MD 我自己冇乜印象但記得Saturn KOF 好似要加張擴張ram card 去load
MD 係超任個代,唔會有 KOF 啦
SS 個時加 ram card 去玩 KOF,load 得快,唔似 PS 版咁 load 得慢又偷格
Neogeo 就真係無玩無見過,太貴同自己唔係格鬥狂人
自己有SS加ram 卡打KOF

Neogeo 就係細個去game 鋪5蚊15分鐘咁打過
KOF 96, KOF 97
其實藍店直接walk in會唔會有現貨?頭先上網睇訂要1月先有貨
95先快(因為係rom卡)96之後其實唔係快太多
Dc品味之選
會呀

土地問題

機我只留紅白機同世嘉五代,ps4就使用中但壞鳩咗,所以想買ps5
DC 嘅 莎木係正嘅
BioHazard Code Veronica 都正, 初頭係獨佔, 後來都移植埋去 PS2
今月PS+送個3隻game
無一隻有繁中
有無人買過果隻backbone one iphone controller
好鬼貴 有無第二款代替品
其實black Friday 唔貴,但唔ship 香港,代理食水…..
Razer 嗰個好似唔錯 但唔會好平。
重點係要拆保謢套先用到。唔係隻隻驚都岩細mon 玩
可以用集運 好似400幾蚊 但我無買到 而家後悔
kof後,capcom vs marvel都有出擴充卡
當年ss玩2d 格鬥係屌打ps1的
買左兩年有冇清過塵
Same 等換pro
Until咁快賣哂

大賞投email跌左落垃圾郵件啱啱先見到,應該一開賣就即買價秒左
有個手掣叉電小問題
買了個hori叉座
但佢供電線頭係usb type c
我想轉番用type a普通usb頭
係咪就咁買個轉頭就得
幫你睇左說明書

※ USB 端子 (USB Type-C) 以外に接続しないでください。故障の原因となります。
噢咁即係要乖乖插翻機身個type c
我會咁睇,佢只係叫你唔好吉其他窿,因為真係會有人亂咁吉,而廠方説明一向保守。如果真係想試可以用轉頭係電腦度試或者買隻平價usb c 牛去試。唔建議用ps5 去搏
唔該師兄
但唔關部機事
只係想將hori駁去普通usb type a頭
有事都係個座或手掣

即係呢個頭想轉type a
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞