PS5 機主討論區 (78)任買點解唔買多幾部

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
1080p有乜問題?買得都預咗畫面差啲。
ps5行ray tracing咪又係好多game得30fps
裝兩三隻game update都唔夠位嘅垃圾
不如改名Xb gp討論區
次次一講就上水
師兄 邊間有貨?
LOG ON 官網
尋日到而家都仲有貨, 只係12月28拎機嘅戰神bundle冇晒
但XSS唔係用黎同PS5比較架喎,應該用返PS4同XSS比
不如steam deck+XGP算
買左deck + dock
貴過ps5
本身無嘅,但咁嘅spec叫次世代,加埋連登巨硬叫人買,買返黎四不像咁囉
聽到回力鏢聲,叉盒第1方game黎緊會加到$70,仲話緊有xgp無問題
無問題加黎做乜睇下隻回力鏢幾時返黎
任買
索+任 夠我玩了
但佢啲第一方都用XGP玩㗎啦 邊個會用七十美金買
買左deck

PS5 封塵了 懶得開
問題有好多驚xss都行30fps,係無60fps mode揀
當初係宣傳除左1440p外,其他同xsx無分別
現實就係好多廠唔想理xss,但微軟又唔比唔出係xss,所以是但optimize夠30fps就算
我都係PS5+Switch
終於訂到索尼官網都任買
擁有ps5的第二個星期
愛不釋手
擁有ps5第二年
應該話開始第三年
但當2家都有加價,第3方一齊跟機嘅可能性好會高左
目的唔係要你70 蚊買game ,70只係為左將來合理化game pass 加價。其實軟硬成間公司依10年不停推進服務型產品同cloud , 即係window 咁,差唔多免費俾你,目的係想你用佢嘅Office365, one drive, 甚至係Azure ,箱都係一樣,目標根本唔係賣game ,想你長期用佢服務
that what i mean, xgp加價都近
短期內影響唔到幾多人 要玩XGP嘅人大部份Join咗三年
變相短期內都加唔到價 好似話每賣一部 蝕最多200蚊美金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞