PS5 機主討論區 (78)任買點解唔買多幾部

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
大把呢d人
隔離台買玩具
正價都話要等大特價
食骨都叫任買
咁炒價都叫任買啦
Sunbreak又再分開春季出真係痴線 我到時睇Sunbreak出埋 睇吓套裝賣幾錢先再諗買唔買 暫時留係Switch先
連登仔一大班學生同基層公屋仔

買少少野都要等消費券乜乜物物

4、5000 蚊發哂脾氣又話唔值又盛,大佬40 萬就話姐,4 千幾咋喎,唔去食炒唔係因為比唔起,係唔想助長班撚頭姐
Steam deck 話用唔到燒肺劵就唔買
戰神都叫骨

你買完部PS5 打算玩APEX 原神 遊戲王呢啲免費遊戲?
呢啲唔關窮唔窮事
只係過下口癮
我就點都唔會買,switch上仲打唔夠咩
換機種仲要重新黎過
真係有得買又煩
冇得買又煩
個幾千蚊又話食骨又話冇GAME
屌你老味
轉會啦
咪撚係度阻住我討論PS5呀
戰神 閪女人 手制唔係骨但XGP就係骨
隔離Steam Deck 開左5個po都仲有on9問燒廢劵俾唔俾到錢
如果真係豐宅網店價3880淨機
我都想買
想問吓原裝嗰條HDMI線係咪120hz?
我嘅意思係, 總之要買任何其他軟硬件/服務都係骨
5舊水戰神算半舊骨...5舊黎join個plus 已經有上集玩...
利伸未玩上集
落到鋪問要食一年XGP架

不過今年下半年開始ps 同 xbox 都易買左好多
xsx 都食少左骨,XSS 唔洗食骨,ps 直頭開始抽都唔洗抽

咁都話買唔到真係擺明冇心買啦
我就還好 因為本身都係Sunbreak出先買 所以MR都係八十幾 要重玩追返唔難 但Switch將啲畫質虛化晒又30p 睇得好辛苦 唔貴磨到出下隻MH都可以接受 前題R+S四百蚊左右搞得掂
有冇digital verison 買 只係想買淨機
你買完遊戲機唔洗買services/ game?
買返嚟唔通係睇netflix?
Sony store 同2000fun gow bundle 無貨完又有番貨,真大大大貨
上面話, 加$500 買戰神好抵, 要謝索尼隆恩, 想買淨機, 唔肯食骨嘅, 就係窮撚乞兒呀, 你仲夠薑問?
咁我會再等吓唔使食一年pass先
好嬲好嬲,要500 蚊買戰神先買到PS5

消費券未出糧 好貴呀,媽咪我今次考試考頭十名可唔可以買比我呀
有冇平平哋120hz Mon推薦
用緊60Hz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞