PS5 機主討論區 (78)任買點解唔買多幾部

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
想玩lag 機pkm
都有玩緊 打佐一半場館 如果唔理個畫面同FPS 係幾好玩
買左未開始 想爆戰神先
加上未更新
仲有Forspoken
幾時出
PS store 寫 23 JAN
個倉load 裝嗰d,每郁一行都要load
希望個next gen ver會改改佢
淨係玩咗一個任因為咁就無再玩到
作為一個多年SE粉對依隻nigga game 完全睇唔起興趣

利申DQ10 offline 玩左100個鐘,star ocean 6 80 個鐘,準備開2週目跑多次另一主角,下個月CCFF7 已訂estore 限定然後再買download 版玩
PS Plus免費遊戲 好似次有Biomutant PS5版
12月
好多PS5 現貨任買$49xx 係咪炒價黎?
同埋mass effect
又唔講係光碟版 / 數碼版, 又唔講有無包其他嘢, 點知啫!
自己唔識google search原價
睇下你包咩
FYR上星期五藍店原價買左FIFA23光碟同梱裝
$4880
光碟版原價$4380
自己判斷下$49xx係唔係炒
要抽定walk in ?
Walk in
經過間藍店有兩set bundle..Fifa同GOW
本身唔知嗰間係藍店以為係水貨,諗住兜多個圈睇多幾間
點知兜完番黎連set GOW都無埋,焗買FIFA
有時諗食幾舊水炒價,但唔洗抽唔洗食骨...
你會後悔...尤其當你買左炒價貨返屋企時發現冇乜GAME玩...玩得最多嘅叫ASTRO ROOM時...
大把game wo
岩岩先玩完gow, callisto protocol又就出都叫無驚
如果無驚岩玩又買真係自己攞黎衰
平時嗌無驚玩個啲只係清得太快
唔撚信清到
一係game路窄
一係日日10個鐘up打機
11月開始已經多game玩
戰神 sonic evil west 黑相集 goat simulator
12月有武士少女 ff7cc the callisto protocol
定係要PS5獨佔既先算係game
係呢個post 係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞