[集中討論]京都Collection

552 回覆
30 Like 1 Dislike
京都有無平既(約HKD 100)即日溫泉(真溫泉而唔係澡堂)推介?
google search過下搵左幾間但驚伏伏地

嵐山好似ok

風風有D細.....不過幾舒服...
好多上班族收工去浸...
京都有咩冷門地方係無咩人去但又有野睇?

睇多啲當地現代文學 好易有新發現
京都租和服 有無好介紹

有冇好介紹,最多睇下人間失格
之後冇

有冇好介紹,最多睇下人間失格
之後冇

鴨川食堂
想問下嵐山花燈路值唔值得去

值 除非人群恐懼嚴重者

值 除非人群恐懼嚴重者
多唔多人過旺角

值 除非人群恐懼嚴重者
多唔多人過旺角

冇旺角咁誇張嘅

值 除非人群恐懼嚴重者
多唔多人過旺角

冇旺角咁誇張嘅

變左去睇人
又準備出發返鄉下拜神

又準備出發返鄉下拜神

唔識日文 吸唔吸得
又準備出發返鄉下拜神

唔識日文 吸唔吸得

供奉完(一定要),拎住本御朱印帳去 御朱印所 比職員 寫完比300yen 前後講日文唔該唔好意思搞掂
又準備出發返鄉下拜神

唔識日文 吸唔吸得

供奉完(一定要),拎住本御朱印帳去 御朱印所 比職員 寫完比300yen 前後講日文唔該唔好意思搞掂

御朱印帳 有分雙層(有份兩層草紙,可以雙面寫) 單面(得一層草紙只可單面寫)
有冇人試過(or見到人地用)夢館嘅化妝服務 伏唔伏
巴打可唔可以推介一下,嵐山有無 d 日歸溫泉係包一餐 lunch 的?想朝早過去行下,放飯時間過去浸一浸食返餐,然後先返出大阪。

我都想玩一泊兩食,但今次只可以蛇一日去嵐山。
又準備出發返鄉下拜神

有冇人20-24/11
會係京都

plan咗去舞鶴/國寶展/京都大學學園祭

舞鶴正!!
好掛住個海鮮市場
係京都住左一排
心情低落有冇巴絲陪我出去飲野?
利申: 絲
係京都住左一排

點解唔去結衣 bb 間 bar ?
係京都住左一排

係邊架?
巴打有冇興趣一齊出去?
有冇巴絲過三嶋亭壽喜燒? 係咪真係好正
9月中去, 諗緊book 唔book 夜晚, 都幾貴下
有冇巴絲過三嶋亭壽喜燒? 係咪真係好正
9月中去, 諗緊book 唔book 夜晚, 都幾貴下

加價加到癲
係京都住左一排

係邊架?
巴打有冇興趣一齊出去?

如果你係絲打的話,正常我係應該會狗衝既…不過我而家唔響日本。

呢到有個 post 問大阪有無人想飲酒既,開 post 巴接係結衣 bb ,不過間 bar 響大阪。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞