[IOS/AN]神魔之塔 棄game帝(6)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
GAME都入唔到
仆街買月禮包play store話付款成功先黎用戶眾多, 我唔想買唔成又同play store report搞退款呀
仆街買月禮包play store話付款成功先黎用戶眾多, 我唔想買唔成又同play store report搞退款呀

拎交易號碼比terry叫佢比返月禮包你仲快
請問今次大獎有邊幾個呀?

拉冬, 希波呂中左幾隻...

蛇夫一獎天貓二獎仙女三獎

蛇夫係木屬那隻?
原來有中到天貓...但係獸隊黎喎...咩料

無大獎 8張垃圾

仲射左 40 粒落海添

今次三張D leader ignore左佢啦, 蛇夫快排珠, 天貓阿土伯, 就靚既功能卡

頭先用過天貓, 佢主動技好似跌多暗珠喎?
月禮包送光ej

我中光龍使 月禮包接近9x%係重覆卡

蛇夫係木屬那隻?

無大獎 8張垃圾

仲射左 40 粒落海添

今次三張D leader ignore左佢啦, 蛇夫快排珠, 天貓阿土伯, 就靚既功能卡

乜跌多暗珠

蛇夫係木屬那隻?

無大獎 8張垃圾

仲射左 40 粒落海添

10抽全部垃圾

垃圾堆唔抽垃圾可以抽咩

起碼俾張所謂既稀有我丫

拎交易號碼比terry叫佢比返月禮包你仲快

交咩易號碼, GMAIL封信都未寄黎
上次直頭有code但神魔果邊無記錄要同play store deal
我正式宣佈天貓係垃圾,天龍先係真大獎
得張天貓冇哂石打日月狼

蛇夫係木屬那隻?

無大獎 8張垃圾

仲射左 40 粒落海添

水暗好廢,其實得蛇夫見得下人
得張天貓冇哂石打日月狼

我儲石等下星期五抽卡都唔刷明狼, 用住不死算

仲有人玩龍隊

仲有人玩龍隊

龍隊有光暗以外既選擇

仲有人玩龍隊

龍隊
5狂最廢=木狂
廿抽得一隻水肥婆
5狂最廢=木狂

有分別咩, 都係咁架啦, 魔笛紅傘全部都唔practical, 擺少D魔1.5都無, 咁唔擺佢, 好似平時咁組好差咩
山羊或者秀吉, 牛魔, 木巫, 鐵扇
好差咩
5狂最廢=木狂

有分別咩, 都係咁架啦, 魔笛紅傘全魔都唔practical, 擺少D魔1.5都無, 咁唔擺佢, 好似平時咁組好差咩
好差咩
天仙最實用 入天照

之後天龍
水火木狂係咪都係垃圾
5狂最廢=木狂

有分別咩, 都係咁架啦, 魔笛紅傘全魔都唔practical, 擺少D魔1.5都無, 咁唔擺佢, 好似平時咁組好差咩
好差咩

我覺得木狂最好添喎, 水狂得水巫, 火果邊轉珠卡唔夠快
5狂最廢=木狂

好差咩

我覺得木狂最好添喎, 水狂得水巫, 火果邊轉珠卡唔夠快

木狂隊員carry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞