[IOS/AN]神魔之塔 棄game帝(6)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
今次d卡仲雞過布袋
就算隊員,暗阿土伯,木屬快靚排珠,剩番果隻仙女都廢
圓桌都話有隻蘭斯
星座仲垃圾
暑假唔出新黑金,即係9月開學岩岩好出馬雅cap水啦
今次d卡仲雞過布袋
圓桌都話有隻蘭斯
星座仲垃圾

垃圾game舊卡打臉新卡
今次d卡仲雞過布袋
圓桌都話有隻蘭斯
星座仲垃圾

三個隊長都咁垃圾
even蛇夫49倍,無自產珠,無靚回復功能,一堆常駐唔岩擺=廢
到頂先得49,人地信長都唔止啦,都唔好話其他
仲要係神,即係解成就用番那岐都得
今次d卡仲雞過布袋
圓桌都話有隻蘭斯
星座仲垃圾

怕比人告呃書薄費
今次d卡仲雞過布袋
圓桌都話有隻蘭斯
星座仲垃圾

怕比人告呃書薄費

信長, 那岐, 三藏, 呂布, 德魯伊: 改左版啦 第二次添拿
今次d卡仲雞過布袋
圓桌都話有隻蘭斯
星座仲垃圾

怕比人告呃書薄費

拎哂d錢去無線請人配音 仲出埋d咁廢既卡

仲唔提早出黑金就等執粒
今次d卡仲雞過布袋
圓桌都話有隻蘭斯
星座仲垃圾

怕比人告呃書薄費

信長, 那岐, 三藏, 呂布, 德魯伊: 改左版啦 第二次添拿

冇一隊有
素還真勁d定仙女座勁d?

仙女

仙女

水北歐>呀伯汗>仙女>素
團隊留意到大家近期很關注夢魘級關卡【天界第一毀滅之神】封鎖違規帳號的事情,為了釋卻大家的疑慮,小妹在此向大家說明:
團隊會追查玩家的通關記錄,當發現戰鬥中出現不可能存在的異常數值時,將會由專人進行覆核檢視以防出現誤鎖情況,至我們有足夠理由相信該帳戶使用外掛時,則會進行封鎖處理。
為防出現誤鎖情況,我們再次查證因是此關卡而被鎖封的帳戶,暫時未有發現誤鎖的情況。
封鎖違規帳號的處理是基於維護其他玩家利益及遊戲公平而進行,如對帳號有任何疑慮,敬請帳號本人與客服聯絡:cs.zh@towerofsaviors.com 我們將有專人為您服務。我們絕不希望出現誤鎖的個案!
由於尚未出現任何一宗相關誤鎖個案,所以亦不存在網上流傳誤鎖帳號將獲得魔法石補償的情況,這點希望大家能夠理解😅。
有關委託代打一事,代打方有機會使用第三外程式 (外掛) 幫助你通關,所以我們一直也不建議代打的行為,這是為了保障你的權益。而所有被封鎖的代打帳戶亦經證實是曾使用過外掛程式通關,對此行為我們亦不會姑息。
小妹再次提醒大家,團隊不會隨意封鎖未經證實的外掛帳號,但對於已經證實使用外掛的帳號,將會嚴厲打擊!

打臉今朝有台仔老屈terry誤鎖

仙女

橙,一個版本貨仔
團隊留意到大家近期很關注夢魘級關卡【天界第一毀滅之神】封鎖違規帳號的事情,為了釋卻大家的疑慮,小妹在此向大家說明:
團隊會追查玩家的通關記錄,當發現戰鬥中出現不可能存在的異常數值時,將會由專人進行覆核檢視以防出現誤鎖情況,至我們有足夠理由相信該帳戶使用外掛時,則會進行封鎖處理。
為防出現誤鎖情況,我們再次查證因是此關卡而被鎖封的帳戶,暫時未有發現誤鎖的情況。
封鎖違規帳號的處理是基於維護其他玩家利益及遊戲公平而進行,如對帳號有任何疑慮,敬請帳號本人與客服聯絡:cs.zh@towerofsaviors.com 我們將有專人為您服務。我們絕不希望出現誤鎖的個案!
由於尚未出現任何一宗相關誤鎖個案,所以亦不存在網上流傳誤鎖帳號將獲得魔法石補償的情況,這點希望大家能夠理解😅。
有關委託代打一事,代打方有機會使用第三外程式 (外掛) 幫助你通關,所以我們一直也不建議代打的行為,這是為了保障你的權益。而所有被封鎖的代打帳戶亦經證實是曾使用過外掛程式通關,對此行為我們亦不會姑息。
小妹再次提醒大家,團隊不會隨意封鎖未經證實的外掛帳號,但對於已經證實使用外掛的帳號,將會嚴厲打擊!

打臉今朝有台仔老屈terry誤鎖

有隻狼人送畀你仲嘈

仙女

橙,一個版本貨仔

下?有出過咩?
木龍獸 木獸 木人 木魔 木神妖
是但畀一隊水隊都唔係好過份姐
木龍獸 木獸 木人 木魔 木神妖
是但畀一隊水隊都唔係好過份姐

Mo ga la
睇過蛇夫實戰片輸出唔係講到咁差姐都算得上係大獎,不過冇得擺鐵扇木巫就難搞啲
睇過蛇夫實戰片輸出唔係講到咁差姐都算得上係大獎,不過冇得擺鐵扇木巫就難搞啲

咁撚rj

咁撚rj

木巫鐵扇都無得擺,剩係勉強可以用火妍死一半
無兼具自產呢d穩定主珠來源=唔稱職純色
無回復功能=亞伯汗都不如
49倍已經頂,人地信長加加埋埋都唔止,秀吉有得擺木巫,又有雙cd1轉珠
問號鎖定呢d老實講係好次要既功能,呢種25步遇著燃燒軌跡,腐蝕果d蝕哂底

神妖加加埋埋,功能卡得那岐,木妹,伊部,天使,瑰珥,雙周有隻兩回不死,木蛋
增傷得人馬,巴比倫雙周,北遺,彈珠果兩隻,公會送果隻,全部都唔係正選果堆

斷珠又斷死你啦,真係要睇人馬同山羊突破成點

走雜色,有咩本錢,人地光古都有頭尾兩隻兼具,你擺得幾多隻

點砌都有夾硬組出黎既feel

咁撚rj

木巫鐵扇都無得擺,剩係勉強可以用火妍死一半
無兼具自產呢d穩定主珠來源=唔稱職純色
無回復功能=亞伯汗都不如
49倍已經頂,人地信長加加埋埋都唔止,秀吉有得擺木巫,又有雙cd1轉珠
問號鎖定呢d老實講係好次要既功能,呢種25步遇著燃燒軌跡,腐蝕果d蝕哂底

神妖加加埋埋,功能卡得那岐,木妹,伊部,天使,瑰珥,雙周有隻兩回不死,木蛋
增傷得人馬,巴比倫雙周,北遺,彈珠果兩隻,公會送果隻,全部都唔係正選果堆

斷珠又斷死你啦,真係要睇人馬同山羊突破成點

走雜色,有咩本錢,人地光古都有頭尾兩隻兼具,你擺得幾多隻

點砌都有夾硬組出黎既feel

啱呀
蛇夫真係好撚好笑

又無兼具 隊長技全版強化珠有柒用咩
蛇夫真係好撚好笑

見到有人打飛機話49*1.45有71倍勁過呂布
蛇夫真係好撚好笑

見到有人打飛機話49*1.45有71倍勁過呂布

見到d人話抗2秒轉珠

諗住放4隻妖
14.0 最有用改動=buff超獸魔神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞