[IOS/AN]神魔之塔 棄game帝(6)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
光北放棄啦...

光巴 打錯
輸貝利爾果關知道冇行88
團隊發現棄天帝關卡夢魘級開放後,使用外掛帳戶數目有所增加。
我們在開放首天(7月21日)已封鎖第一批證實使用外掛的帳戶。
未來數天,我們會持續加強對有懷疑使用外掛帳戶的檢查,
並會嚴厲封鎖已證實使用過外掛的帳戶。

詳細封鎖名單將於下週再遊戲官網公布

來源:遊戲內公告

睇下mh仲敢唔敢出到咁難打

垃圾關
利申90石智取
團隊發現棄天帝關卡夢魘級開放後,使用外掛帳戶數目有所增加。
我們在開放首天(7月21日)已封鎖第一批證實使用外掛的帳戶。
未來數天,我們會持續加強對有懷疑使用外掛帳戶的檢查,
並會嚴厲封鎖已證實使用過外掛的帳戶。

詳細封鎖名單將於下週再遊戲官網公布

來源:遊戲內公告

睇下mh仲敢唔敢出到咁難打

垃圾關
利申90石智取

輕鬆過
利申鍵盤戰士
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=23805&snA=558714&tnum=1

為左試零石食百幾粒石

限90回合每次都死先食到89粒石
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=23805&snA=558714&tnum=1

為左試零石食百幾粒石

限90回合每次都死先食到89粒石

你都識講,台仔有腦terry仲邊有錢賺
今年又唔搞動漫節又少500石拎
26號出合體但31號先更新

未執已經還神啦仲想要500石

自己搞party 去到有650粒

唔識去科學園
14.0咩卡昇華

唔識去科學園

Google 啦
14.0咩卡昇華

今次輪到班英雄啦掛, 全部進場cd-4, 4cd變身
點睇巴哈d人食十幾廿粒石都可以開post出攻略
點睇巴哈d人食十幾廿粒石都可以開post出攻略

D馬報貼士次次都唔中但都可以期期出啦
收到風下次地獄出 10%盾+反彈25%傷

100血

100血

千幾

100血

千幾

木奶

100血

千幾

木奶

炮兵啦 木奶好長cd

100血

千幾

木奶

炮兵啦 木奶好長cd

點知佢幾防,出得一千血就預係木奶破防
其實張卡係咪咁勁
難打到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞