[IOS/AN]神魔之塔 棄game帝(6)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
10419/5327/640

屌打奧丁
原來巨蟹係果RD成隊無視攻前盾 可惜呀要食咁多雀
冇一隻想升
白羊只屬考慮之列
此外,合體後成為光屬的「日月巨狼」每個回合都會追打 50% 暗屬傷害。

官方記唔記得自己故事寫d咩 巨狼係全暗屬 食左聖果先有日狼出現

wfc,合完都唔覺好勁,三藏唔需要,制服將來都唔需要,獸隊都唔需要

可以入三藏wo

如果放三藏就要放玩具先得,效益唔及大義經

不死4207 4687 1194
回差差唔多成倍
可以用玩具或者梅林代回, 但係技能就差D囉
此外,合體後成為光屬的「日月巨狼」每個回合都會追打 50% 暗屬傷害。

官方記唔記得自己故事寫d咩 巨狼係全暗屬 食左聖果先有日狼出現

wfc,合完都唔覺好勁,三藏唔需要,制服將來都唔需要,獸隊都唔需要

可以入三藏wo

如果放三藏就要放玩具先得,效益唔及大義經

不死4207 4687 1194
回差差唔多成倍
可以用玩具或者梅林代回, 但係技能就差D囉

漏左昇華, 攻擊力 + 150 , 召喚獸生命力 + 200 , 召喚獸回復力 + 40 先岩
今時今日竟然有人仲係冇三巫

你大池卡齊哂?

普通咩巫女北歐希臘龍使十二宮不死嗰啲應該點都齊掛

大卡池幾萬張卡抽條毛呀

以前有一排十二宮不死封神真係出得好犀利,三十抽可能中五張封神

唔課緊係會唔齊啦,以前就有中度課開既就真係好黑先會唔齊呢堆抽到怕既卡

我小課 淨係有event先課6粒咁 齊哂咁滯
今時今日竟然有人仲係冇三巫

你大池卡齊哂?

普通咩巫女北歐希臘龍使十二宮不死嗰啲應該點都齊掛

大卡池幾萬張卡抽條毛呀

以前有一排十二宮不死封神真係出得好犀利,三十抽可能中五張封神

唔課緊係會唔齊啦,以前就有中度課開既就真係好黑先會唔齊呢堆抽到怕既卡

我小課 淨係有event先課6粒咁 齊哂咁滯

咁滯同齊哂差好遠, 最尾果張難抽好多
敖廣三太大聖至少兩隻, 妲三隻, 都無牛魔
古希水暗至少三隻, 光至少兩隻, 火一隻掛, 都無蓋亞
冰花一枱麻雀, 摩斯優格三隻, 火一隻, 都無新月
冇一隻想升
白羊只屬考慮之列

仲要哂時間打廿粒碎
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=23805&snA=558371&tnum=11

若您堅持想進行恢復,我們將補發1等1技的角色給您,
同時提醒您,恢復卡片動作僅能為您進行一次,還請您確認之後以此信件告知我方您的決定。

佛心
明狼合體幾好,擺三藏隊25000血,全隊攻高過大義經,其實回復力好夠用,有白龍轉心、主角、梅林吸血+兩倍攻,再唔係可以擺愛葛莎或者光劍靈控場
冇一隻想升
白羊只屬考慮之列

仲要哂時間打廿粒碎

一早打定360碎係到
冇一隻想升
白羊只屬考慮之列

仲要哂時間打廿粒碎

一早打定240碎係到

冇一隻想升
白羊只屬考慮之列

仲要哂時間打廿粒碎

一早打定360碎係到

波比ok,關羽二消隊只消光暗心就得,等佢降到2046,5回合控場
八子宮配咩隊長勁
今次改版除左個理性少女之外其他女角都
八子宮配咩隊長勁

未出既隊長
八子宮配咩隊長勁

未出既隊長

天貓8子宮ok
點解十二宮上篇冇乜邊隻想極限突破波比要疊珠睇技術,金牛得一次根性,處女……自身追打多撚謝,雙子,要回血就唔會用得著自身加倍攻,同埋要6組5粒或以上心先6倍攻?獅子扑人品就算啦係得巨蟹有d想練,不過要食好撚多雀
點解十二宮上篇冇乜邊隻想極限突破波比要疊珠睇技術,金牛得一次根性,處女……自身追打多撚謝,雙子,要回血就唔會用得著自身加倍攻,同埋要6組5粒或以上心先6倍攻?獅子扑人品就算啦係得巨蟹有d想練,不過要食好撚多雀

對上一次真係用巨蟹已經係呂布巨蟹暗遊果陣
剩番就係公會大鳥關,依家仲改淺埋
真係唔想食雀,十五技呀仆街
日月狼5定10合體

對上一次真係用巨蟹已經係呂布巨蟹暗遊果陣
剩番就係公會大鳥關,依家仲改淺埋
真係唔想食雀,十五技呀仆街

最慘要all max先解倒
日月狼5定10合體

應該有減cd,類似機偶劍靈咁,btw合體後1技:炸光以外符石掉落全版屬性珠,cd5應該好用過光埃,技2=宇文拓全版光強,加埋白龍就有三招技解版
日月狼5定10合體

應該有減cd,類似機偶劍靈咁,btw合體後1技:炸光以外符石掉落全版屬性珠,cd5應該好用過光埃,技2=宇文拓全版光強,加埋白龍就有三招技解版

有炸版仲帶白龍
日月狼5定10合體

技1見條片跌好少光珠
日月狼5定10合體

有炸版仲帶白龍

唔駛龍啦, 放人妖,北遺摩斯都唔錯, 梅林推下回咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞