[IOS/AN]神魔之塔 棄game帝(6)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
唔係喎
不死合體有兩把劍
連昇華4837, 乘1.21=5852.77
雙狼得5327
回640 VS 1234

係血少六千, 不過依家隨便組三藏都萬七八血夠用啦, 又唔駛陀住隻妖精, 唔放妖精由六卡變五卡好似合完體會低左回

用義經唔貪佢昇華劍啦,貪佢控場姐,接近大轉既轉珠技又好用,明狼兩招都只係洗版

真係唔太想搞雙狼兩隻都十五技,有排刷
坑石關 不爽打了

我果陣儲石要轉埋水北乞埋北歐全異轉粒石, 都試左四次, 一係前面卡水珠, 一係後面回唔切

北歐全異轉
咁鬼多號角點儲

異轉要號角
追打暗,咁計唔計屬性攻擊呢
光精 明狼 風熊 光德
3屬攻擊 光木互兼
純娛樂

一實測就知
不過明狼轉番原本既火德木德好似勁d
同埋二技都唔知係咪真係可以唔出圍城出幾屬,話唔定出bug添
極限突破唔換圖即係14.1山羊仲係用垃圾kate張垃圾畫
光水德,明狼,風熊
Cd10 3屬強化圍城

聊勝於無,自選屬性強化圍城,但數量點分

2屬>每種15粒
3屬>每種10粒
4屬>每種7粒+2粒random
5屬=水德不過冇9秒
坑石關 不爽打了

我果陣儲石要轉埋水北乞埋北歐全異轉粒石, 都試左四次, 一係前面卡水珠, 一係後面回唔切

北歐全異轉
咁鬼多號角點儲

異轉要號角

無錯,我北歐全部都有重複
極限突破唔換圖即係14.1山羊仲係用垃圾kate張垃圾畫

其實我唔覺山羊好樣衰,即使係原本無改既山羊同水瓶
波比,天蠍西臉先樣衰
處女真頭係膠面
天秤個skin係整容失敗
光水德,明狼,風熊
Cd10 3屬強化圍城

2屬>每種15粒
3屬>每種10粒
5屬=水德不過冇9秒

我係怕無咁美好,可能衰得濟一粒木29粒光,或者多過一屬開二技=出bug
光水德,明狼,風熊
Cd10 3屬強化圍城

2屬>每種15粒
3屬>每種10粒
5屬=水德不過冇9秒

隨機數量 但最少有1粒
光水德,明狼,風熊
Cd10 3屬強化圍城

2屬>每種15粒
3屬>每種10粒
5屬=水德不過冇9秒

我係怕無咁美好,可能衰得濟一粒木29粒光,或者多過一屬開二技=出bug

用樹王招技改都有bug
下篇山羊突破改做優先轉走光暗ok

加倍攻好過啦, 一係溝埋拜月招技落去

加倍攻好過啦, 一係溝埋拜月招技落去

放左鐵扇 格離倍攻無意思

期待山羊
天秤會唔會擺脫路西法

期待山羊
天秤會唔會擺脫路西法

放番米迦勒出後好過

期待山羊
天秤會唔會擺脫路西法

放番米迦勒出後好過

共鳴唔癡召來有咩用, 六封出黎之前天秤比人笑左幾耐 除左可以塞入人馬妲奧丁水瓶之類衝傷
神魔可唔可以好似pad 咁閒時就buff 下幾隻咁
下下等一兩年先有buff 好煩好悶
棄天帝成就全水全光 水呀屌你
孫權同埋北遺
亞伯汗同三藏第一關都唔知回唔回得切
神魔可唔可以好似pad 咁閒時就buff 下幾隻咁
下下等一兩年先有buff 好煩好悶

咪係囉PAD間唔時就會直接改下三圍, CD, 技能倍率效期, 覺醒咁
孫權同埋北遺

連關卡資訊都唔敢望 仲睇成就
孫權同埋北遺

呢次粒野勁呀嘛, 食雀定刷就要再諗諗
孫權同埋北遺

兩成就?
孫權同埋北遺

兩成就?

仲有頭尾一樣
其實整一個最難既成就應該係0石通關
孫權同埋北遺

兩成就?

仲有頭尾一樣
其實整一個最難既成就應該係0石通關

等巴哈出template隊零石通姦
十二宮冇左異轉,咁個倉多出黎d十二宮係咪賣得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞