[IOS/AN]神魔之塔 棄game帝(6)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
難以置信 今時今日仲有人用木巫

抽唔到鐵扇

抽唔到鐵扇乘二

係未有機會抽至啱
出個時棄左驚

玩緊既都係抽唔到

抽唔到鐵扇

木巫價值在於有埋加回同~無負作用,所以泛用性先高過水火巫
5C 有1.8攻8C 就2倍攻回
仲要係陪住我起家既強權,點會唔用

柒左,依家先知回唔跟加成,一直以為用妲都有加回

抽唔到鐵扇 x 2
我 : 那歧 木法沙 熊貓 木巫 風貍
咁好無?

抽唔到鐵扇

抽唔到鐵扇 x 2
咁好無?

抽唔到鐵扇

抽唔到鐵扇 x 2
咁好無?

那歧心兼木
熊貓禁心
風貍木兼全
撞到應一應喎大佬

抽唔到鐵扇

抽唔到鐵扇 x 2
咁好無?

風狸1.5倍要唔要都冇所謂,木法沙都唔係成日用,其實三獸會好低回

抽唔到鐵扇

抽唔到鐵扇 x 2
咁好無?

那歧心兼木
熊貓禁心
風貍木兼全
撞到應一應喎大佬

熊貓都得既,跌多d木珠同埋搏天降,反正完果一回合會變番三粒心

抽唔到鐵扇 x 2
咁好無?

那歧心兼木
熊貓禁心
風貍木兼全
撞到應一應喎大佬

熊貓都得既,跌多d木珠同埋搏天降,反正完果一回合會變番三粒心

要搏天降不如玩木希臘
那歧心兼木 禁心似乎有啲浪費
放功能卡控場增傷好過

抽唔到鐵扇 x 2
咁好無?

那歧心兼木
熊貓禁心
風貍木兼全
撞到應一應喎大佬

要搏天降不如玩木希臘
放功能卡控場增傷好過

有倍攻同冇倍攻既天降差好遠

抽唔到鐵扇 x 2
咁好無?

那歧心兼木
熊貓禁心
風貍木兼全
撞到應一應喎大佬

要搏天降不如玩木希臘
放功能卡控場增傷好過

本來已經心珠等於木珠
再禁心跌木 真係有需要?
要天降既傷害加成
倒不如加張增傷卡仲穩

抽唔到鐵扇 x 2
咁好無?

那歧心兼木
熊貓禁心
風貍木兼全
撞到應一應喎大佬

要搏天降不如玩木希臘
放功能卡控場增傷好過

本來已經心珠等於木珠
再禁心跌木 真係有需要?
要天降既傷害加成
倒不如加張增傷卡仲穩

初期玩那岐個陣都有諗過配熊貓,因為唔缺心等如無負作用咁,但如果實際玩落你就知唔實際,因為永遠得一組心,以木隊黎講回一半血都成問題,要一組心有用就要綁埋玩具,好浪費
元老級主持大支、基仔為你搶先帶來第一手14.0改版消息
☺明天 7 月 19 日 晚上 7 時準時開播
想知道14.0新系列是什麼嗎?(提示在圖裡)
還想知道14.0有什麼新功能特色嗎?
千萬別錯過這個禮拜最甜蜜的直播

以冇隊伍技黎講,那岐鐵扇都算係最高合作度
其次再數應該係希神/切西配禁心
阿瑟個一埋專武都冇柒用
以冇隊伍技黎講,那岐鐵扇都算係最高合作度
其次再數應該係希神/切西配禁心
阿瑟個一埋專武都冇柒用

其實那歧配木巫都ok

金牛
天琴天貓

金牛

都有用既
天馬座大獎
勇救奧丁老婆
北歐 奧丁 奧丁老婆 酒奶 __ 北歐
那岐skin塊面好白
那岐skin塊面好白

用原本好過
那岐skin塊面好白

用原本好過

已經唔係木屬既樣
其實最近啲新關越黎越難有乜問題
我見好多人都唔妥咁樣 但係啲卡係勁咗喎

無幾耐之前先有人話啲關太易
究竟想點?

究竟想點?

當然我都認同啲關設計係限制多咗
但血量 防 攻 呢啲基本value多咗 每一關嘅緩衝位少咗 我真係唔覺得有咩問題

究竟想點?

因為d人無新卡又想易過
不過我覺得唔解成就根本就唔難, 德魯伊都過到啦
那岐鐵扇三藏都成半年前啦,無信長可以用切西,未有阿努蘭斯之前呂布已經勁到爆炸
布袋抽唔抽都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞