[IOS/AN]神魔之塔 棄game帝(6)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
1600日無金牛想解放處女都解唔到

原來1LV金牛都夠打
今時今日竟然有人仲係冇三巫

你大池卡齊哂?

普通咩巫女北歐希臘龍使十二宮不死嗰啲應該點都齊掛

我無: 波比 獅子 水瓶 水不死 木不死 光北歐 水希臘
800日登入 中途棄過驚
1600日無金牛想解放處女都解唔到

食一兩粒石囉,無練最難打應該係波比個 pair,10%盾
況且依家酒女好過處女啦
今時今日竟然有人仲係冇三巫

你大池卡齊哂?

普通咩巫女北歐希臘龍使十二宮不死嗰啲應該點都齊掛

大卡池幾萬張卡抽條毛呀

以前有一排十二宮不死封神真係出得好犀利,三十抽可能中五張封神

唔課緊係會唔齊啦,以前就有中度課開既就真係好黑先會唔齊呢堆抽到怕既卡

同埋十二宮成十二隻係難d我果陣好似最後係差天蠍,都過左一排先中
另一個ac 就齊
另一個ac 就齊

巨狼ok柒
巨狼=凱拉既靈魂

救左凱拉就無得用巨狼
競技場好難打 個個防守都擺怪獸
另一個ac 就齊

石頭之神
另一個ac 就齊

石頭之神

2017年計,兩個ac 加埋只係課左千八左右,未及我個fd 課一次pad 抽ff
  「極限突破」後的「見守處女 ‧ 普西芬妮」,消除光符石時自身追打 1 次火屬性攻擊;消除火符石時則自身追打 1 次光屬性攻擊。每回合額外鞭打敵人 2 次。

此外,合體後成為光屬的「日月巨狼」每個回合都會追打 50% 暗屬傷害。

官方記唔記得自己故事寫d咩 巨狼係全暗屬 食左聖果先有日狼出現
白羊正喎,疊火珠就五回合禁住佢黎打
處女就功能角,消光全隊追打火,如果個自身係得自己就
雙子係蘭斯果類又多個常駐
巨蟹一樣係功能角,其實呢隻要救出練技卡就得
獅子垃圾,坐低哂d人已經差,仲機率性
一定係就開頭洗技先黎爆擊走火
金牛功能角,但係紅塵副作用低好多
真係得白羊係值得解放昇華滿技再極限用咁多資源
雙子上升要五連心有難度
處女追打火根本出落新卡既技到就得
此外,合體後成為光屬的「日月巨狼」每個回合都會追打 50% 暗屬傷害。

官方記唔記得自己故事寫d咩 巨狼係全暗屬 食左聖果先有日狼出現

wfc,合完都唔覺好勁,三藏唔需要,制服將來都唔需要,獸隊都唔需要
5327攻*1.5
今時今日圍城仲要10cd

wfc,合完都唔覺好勁,三藏唔需要,制服將來都唔需要,獸隊都唔需要

可以入三藏wo
雙子屌打蘭斯
雙子屌打蘭斯

5粒以上心同消暗珠,雙子難咁多都叫屌打?
雙子屌打蘭斯

附加消除重置

可以入三藏wo

如果放三藏就要放玩具先得,效益唔及大義經
雙子屌打蘭斯

附加消除重置

蘭斯狀態左上喎
雙子屌打蘭斯

附加消除重置

有D麻煩喎佢, 邊有咁多心谷佢上去, 佢開技頂盡咪兩個五連心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞