[IOS/AN]神魔之塔 棄game帝(6)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
得罪講句
抽唔中暗埃既人先會用隻垃圾帝

玩左4年都冇暗埃既路過不過就算冇暗埃我都唔會用棄驚帝
暗隊神族OP:奧丁、阿努、棄天帝、九封王、暗古希

暗古希等解放,九封王又係佢老豆,很大機會兩者有組合加乘

點睇三藏唔join埋九聖玩
棄天帝勁撚到但係好撚柒難打

談不上勁⋯
咁既難度打張咁既卡返黎唔抵

同意除左三圍靚都唔知有咩用

其實都ok勁,有cd6轉珠炸版界王拳 本身三圍又高 不過真係好撚難打

一張咁既黑金先比得上蘭斯

蘭斯就唔洗講啦,但我覺得都可以打一隻棄天帝返嚟,可能遲啲綁神族

談不上勁⋯

其實都ok勁,有cd6轉珠炸版界王拳 本身三圍又高 不過真係好撚難打

蘭斯就唔洗講啦,但我覺得都可以打一隻棄天帝返嚟,可能遲啲綁神族

一隻當收藏,刷滿技就免啦,想滿技既話食鳥好過

點睇三藏唔join埋九聖玩

九聖

談不上勁⋯

一隻當收藏,刷滿技就免啦,想滿技既話食鳥好過

我覺得天帝界王拳得5倍, 設計得太少太保守啦,
比較其它:
蘭斯雖然4倍, 但佢係魔族, 輸出一定更高又係常駐
精獸都12倍
水普路20倍
最緊要解到成就架姐, 呢次粒神切切幾勁
都係唔好哂石刷啦
棄天帝價值係在於短轉+解鎖定珠+三圍,增傷算係bonus,刷一張就夠
10封王非神非魔
10封王非神非魔

人啦都無封王係人,九封打完又話流番落地面
回歸玩家

最近抽番天照 月讀 那歧 光古希

而家興點組隊多
回歸玩家

而家興點組隊多

月讀冇咩用,光古希兒家都少人用,其餘兩隻練得過
回歸玩家

而家興點組隊多

那岐
回歸玩家

而家興點組隊多

那歧應該比較啱新手用
建議你po個背包嚟睇下,如果唔係好難幫倒你
回歸玩家

而家興點組隊多

唔記得問你參加咗回鍋活動未未入隊嘅話可以入我隊,我掛雙滿那歧
個topic改得幾好
我見到個關卡資訊已經想棄game
10封王非神非魔

10封小妹@@
10封王非神非魔

10封小妹@@

佢個故事再向上發展太悶,比較想佢向魔族發展,地下塔咁
如果真係跟故事發展,九封之上得古龍
個topic改得幾好
我見到個關卡資訊已經想棄game

唔好棄

輕鬆零石
10封王非神非魔

10封小妹@@

古希都係同魔祖同lv 但係魔祖只係爛頭卒 魔族仲有大佬
10封王非神非魔

10封小妹@@

其實有冇d簡單整合出黎既版本去了解個故事全部角色睇晒有排睇
27石過關 輕鬆奪雞
10封王非神非魔

10封小妹@@

其實有冇d簡單整合出黎既版本去了解個故事全部角色睇晒有排睇

古龍屙左個地球
希神=外星人想住地球
魔=另一種外星人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞