[IOS/AN]神魔之塔 棄game帝(6)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike

三梅林係冇蘭斯

渣ga

追唔到蘭斯等如成部機冇抽過

蘭斯等於真黑金

蘭斯姐係???

你睇哂成個圓桌匣d卡, 覺得有用果張就係

三梅林係冇蘭斯

渣ga

蘭斯等於真黑金

蘭斯姐係???

其實開頭見到盔甲人樣仲以為佢係地雷卡

三梅林係冇蘭斯

渣ga

蘭斯等於真黑金

蘭斯姐係???

其實開頭見到盔甲人樣仲以為佢係地雷卡

呢張真係無乜特色  雖然勁但都唔想用佢
今年動漫節唔參加
今年動漫節唔參加

自己開party
乜今時今日仲有人玩多人遊玩

幾十回合

幾十回合

無得換skin之後都無玩過
垃圾mode玩到火滾
今年動漫節唔參加

自己開party

邊度講
今年動漫節唔參加

自己開party

邊度講

mh 7月份會議紀錄
主角異轉ok
主角異轉ok

開技果rd變2消
主角異轉ok

開技果rd變2消

自身屬二消

幾十回合

垃圾mode玩到火滾

成日都等佢搵最尾果個, 試左幾個三十秒成幾分鐘都未入到,至憎呢個

幾十回合

垃圾mode玩到火滾

成日都等佢搵最尾果個, 試左幾個三十秒成幾分鐘都未入到,至憎呢個

其實我覺得mh出番召喚師聯賽既話都有人會玩多人,mh就係唔出,得番個垃圾休閒mode

幾十回合

垃圾mode玩到火滾

其實我覺得mh出番召喚師聯賽既話都有人會玩多人,mh就係唔出,得番個垃圾休閒mode

好多外掛
巴哈個抽獎序號post幾多人share

拎左5隻小鳥+粒石😂

拎左5隻小鳥+粒石😂

咁得閒

拎左5隻小鳥+粒石😂

咁得閒

1個鐘拎齊10個code 中埋素還真😂😂😂

拎左5隻小鳥+粒石😂

咁得閒

有無代客搶code服務

拎左5隻小鳥+粒石😂

咁得閒

有無代客搶code服務

巴打手速快到 巴哈啲code應該勁快就比人入左
  有的遊戲號稱某限定角色的中獎機率有 3%,但實際上卻是所有限定角色的中獎率相加才有 3%;如果該遊戲總共推出 10 個限定角色,那每一個角色的實際中獎機率平均下來其實只有 0.3% 而已,結果不少玩家投入大量金錢仍然抽不到所謂的隱藏角色。

他表示,這種俗稱「課金」的遊戲營運模式爭議不斷,已經引起各國政府重視,像日本政府消費者廳 2016 年就介入調查並促成「不當景品標示法」修法,連中國文化部也要求網路、手機遊戲中所有涉及抽卡的系統必須明確標示獎品掉落機率。至於他們常接獲有民眾投訴關於虛擬轉蛋的消費糾紛,但現今消保法與公平交易法恐難保護民眾權益。

行政院消保處表示,他們將把這些意見納入討論,希望研擬相關裁罰機制,並於今年底前上路。

垃圾台灣消保處
4抽水巫
爽搶5石4百萬金5萬年5大肥
4抽水巫

10抽先黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞