[IOS/AN]神魔之塔 棄game帝(6)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
關關地獄食多過1石都比人笑 仲叫有難關

大部分地獄級做唔倒零石已經比人恥笑近排真係難到食一石都唔過分既地獄級已經數到去基加美修

基加美修解成就用左差唔多廿石
關關地獄食多過1石都比人笑 仲叫有難關

大部分地獄級做唔倒零石已經比人恥笑近排真係難到食一石都唔過分既地獄級已經數到去基加美修

基加美修解成就用左差唔多廿石

冇解晒三成就,只係獸隊零石左次順便解一個成就
認真 今次14.0改版我畀正皮MH

冇耐性睇直播唔係好知今次改版做緊咩

有冇懶人包

有冇懶人包

等mh出片只係知有新關卡分兩個劇情,好似同北歐神有關?同埋咩十二宮上篇極限突破

有冇懶人包

等mh出片只係知有新關卡分兩個劇情,好似同北歐神有關?同埋咩十二宮上篇極限突破

仲有狂魔解放(唔係官方自己講,但應該都9成係狂魔)
暑假無黑金

垃圾game
英仙座斬到蛇女個頭都要做地雷卡
1622日17抽終於有火巫

多謝佛心terry
星期5同下星期2各出一次gnn
1622日17抽終於有火巫

多謝佛心terry

我真係恭喜你呀

有冇懶人包

係咪異轉呀,狂魔一早有解放
沒有禮包的日子
沒有禮包的日子

你唔講我都唔覺

抽唔到鐵扇 x 2
我 : 那歧 木法沙 熊貓 木巫 風貍
咁好無?

那歧心兼木
熊貓禁心
風貍木兼全
撞到應一應喎大佬

熊貓都得既,跌多d木珠同埋搏天降,反正完果一回合會變番三粒心

要搏天降不如玩木希臘
那歧心兼木 禁心似乎有啲浪費
放功能卡控場增傷好過

有倍攻同冇倍攻既天降差好遠

本來已經心珠等於木珠
再禁心跌木 真係有需要?
要天降既傷害加成
倒不如加張增傷卡仲穩

初期玩那岐個陣都有諗過配熊貓,因為唔缺心等如無負作用咁,但如果實際玩落你就知唔實際,因為永遠得一組心,以木隊黎講回一半血都成問題,要一組心有用就要綁埋玩具,好浪費

咁我應該點配好
秀吉有兩隻, 有無用?
我無鐵扇...請問有乜增傷好?
那歧 風狸 木巫 ...然後?

抽唔到鐵扇 x 2
我 : 那歧 木法沙 熊貓 木巫 風貍
咁好無?

那歧心兼木
熊貓禁心
風貍木兼全
撞到應一應喎大佬

熊貓都得既,跌多d木珠同埋搏天降,反正完果一回合會變番三粒心

要搏天降不如玩木希臘
放功能卡控場增傷好過

本來已經心珠等於木珠
要天降既傷害加成
倒不如加張增傷卡仲穩

初期玩那岐個陣都有諗過配熊貓,因為唔缺心等如無負作用咁,但如果實際玩落你就知唔實際,因為永遠得一組心,以木隊黎講回一半血都成問題,要一組心有用就要綁埋玩具,好浪費

咁我應該點配好
秀吉有兩隻, 有無用?

咪跟關
那岐2號, 木巫, 扇,天使,牛魔,玩具,風狸,蛇女,埃及,童話,無特別盾大致都係呢d,有特別就功能卡
今時今日竟然有人仲係冇三巫

你大池卡齊哂?

要搏天降不如玩木希臘
放功能卡控場增傷好過

本來已經心珠等於木珠
要天降既傷害加成
倒不如加張增傷卡仲穩

咁我應該點配好
秀吉有兩隻, 有無用?

咪跟關
那岐2號, 木巫, 扇,天使,牛魔,玩具,風狸,蛇女,埃及,童話,無特別盾大致都係呢d,有特別就功能卡

木主萬用

要搏天降不如玩木希臘
放功能卡控場增傷好過

本來已經心珠等於木珠
要天降既傷害加成
倒不如加張增傷卡仲穩

咁我應該點配好
秀吉有兩隻, 有無用?

咪跟關

木主萬用

蛇女控場, 應該不常用吧?

本來已經心珠等於木珠
要天降既傷害加成
倒不如加張增傷卡仲穩

咁我應該點配好
秀吉有兩隻, 有無用?

咪跟關

木主萬用

蛇女控場, 應該不常用吧?

如果你無乜卡用 蛇女幾好
轉屬控場增傷三合一
滿技容易
昇華後進關cd短
當然 可以碾既關卡就放增傷

有冇懶人包

係咪異轉呀,狂魔一早有解放

自膠

遲入坑咪無,以前個pool得幾十張卡,求其抽都抽到,而家石抽140張,個概率係幾何級數咁減少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞