[IOS/AN]神魔之塔 棄game帝(6)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
冇三藏仲洗唔洗刷日月狼
冇三藏仲洗唔洗刷日月狼

依家刷定先將來抽到就有得用
蛇夫真係好撚好笑

又無兼具 隊長技全版強化珠有柒用咩

見到有人打飛機話49*1.45有71倍勁過呂布

佢唔係要埋妖,打飛機都可以學呂布擺哂轉珠卡,山羊山羊山羊那岐,或者4那岐咁
依家要加隻垃圾妖
三隻大獎抆哂d種族限制都唔知有無正常大獎強度
蛇夫真係好撚好笑

又無兼具 隊長技全版強化珠有柒用咩

見到有人打飛機話49*1.45有71倍勁過呂布

佢唔係要埋妖,打飛機都可以學呂布擺哂轉珠卡,山羊山羊山羊那岐,或者4那岐咁
依家要加隻垃圾妖
三隻大獎抆哂d種族限制都唔知有無正常大獎強度

有素還真依個大獎既程度
墮天放大卡池 睇班柒頭100抽中唔中
del 不死 劍靈 埃神 百鬼 巴神 德魯
墮天放大卡池 睇班柒頭100抽中唔中

拿,入大卡池啦,慢慢撈啦,以後都唔會復刻用8張 base up3張啦
btw有月禮包

光不死,光劍靈,5隻埃神,水火木光德
差唔多個池入面最有用果批

光不死,光劍靈,5隻埃神,水火木光德
差唔多個池入面最有用果批

反正無黑金都唔會抽大卡池 等班傻仔抽一打異龍
神魔今次連動漫展都無參加😂

執柒佢啦屌你惠母
神魔今次連動漫展都無參加😂

執柒佢啦屌你惠母

比動漫節blacklist左
煽動台仔來港踩pad場
煽動台仔來港踩pad場

比COSER投訴太多人排隊佔用休息空間
光希臘, 光妍, 巨爵, 水希, 宙斯, 入禁火關, 全開剩係跌光木
光希臘, 光妍, 巨爵, 水希, 宙斯, 入禁火關, 全開剩係跌光木

水?

水?

組合技D水一定癡埋自己消走哂, 除左一兩粒
以前未二X三消, 衝COMBO好似都係咁溝
收到風藍狗冇水隊解成就
煽動台仔來港踩pad場

要不是神抄小學雞照顧你們動物節一早完蛋了
煽動台仔來港踩pad場

要不是神抄小學雞照顧你們動物節一早完蛋了

動物節
動物節加價曾賤中唔買單?
動物節加價曾賤中唔買單?

那有錢
on9又話大卡池拎起埃神下星期又埃神up係乜鳩玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞