[IOS/AN]神魔之塔 棄game帝(6)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
水屬繼續垃圾
水屬繼續垃圾

得罪講句 呢張垃圾已經勁過素還真
圓桌抽卡機有勁敵了競選最垃圾系列

亞瑟王世界第2
三隻仙女三隻秀太
無限開技,轉6c 追打6下等如加一倍,3隻就加3倍
23.6*4*1.5=141.6倍有冇得諗

但其實最適用係水希/水古希,配水巫底攻高,仲要係無上限次數
天貓點解要綁獸隊咁on9
三隻仙女三隻秀太

妖精攻擊力得人一半
練張執扇入唐僧隊
做隊員算啦呢隻野,配水巫,玻璃炮
三隻仙女三隻秀太

妖精攻擊力得人一半

佢招技等如長駐全頁兼具,仲要包埋心,仲唔夠

放普通隊配水巫已經屌打鐵扇咁濟 仲要可以多開
三隻仙女三隻秀太

妖精攻擊力得人一半

佢招技等如長駐全頁兼具,仲要包埋心,仲唔夠

放普通隊配水巫已經屌打鐵扇咁濟 仲要可以多開

多開=加法=愈多效率愈差
最多打2下水+其他色1下=6下
2305/1277/854

水巫:4266

昔拉:2771
44lv用外掛打隻垃圾帝返黎係咩心態

即刻變垃圾

即刻變垃圾

招技明顯係用黎佢做隊長 放d非妖食唔到倍攻 用佢補返
http://www.towerofsaviors.com/zh/archives/17577

ban左1266條友

咁少

成隻game得2千人玩

即刻變垃圾

招技明顯係用黎佢做隊長 放d非妖食唔到倍攻 用佢補返

放水巫都救唔到,玩水妖我用返雙秀太磨好過

亞瑟王世界第2

蘭斯世界第一
又出埋d垃圾卡,妖精自從暗路之後已經無一隻似樣既隊長,水隊依然最廢,出隻水妖唔知做乜9,開技減50%回復,開兩隻減75%,你話擺一隻落關羽隊都算ok,又或者擺落光古希,始終副作用太大,咩隊都唔係好需要佢
又出埋d垃圾卡,妖精自從暗路之後已經無一隻似樣既隊長,水隊依然最廢,出隻水妖唔知做乜9,開技減50%回復,開兩隻減75%,你話擺一隻落關羽隊都算ok,又或者擺落光古希,始終副作用太大,咩隊都唔係好需要佢

神魔幾時出左水屬
新改版

唔放水巫=沒撚用
我覺得蛇夫唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞