[IOS/AN]神魔之塔 棄game帝(6)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
其實最近啲新關越黎越難有乜問題
我見好多人都唔妥咁樣 但係啲卡係勁咗喎

無幾耐之前先有人話啲關太易
究竟想點?

因為d人無新卡又想易過
不過我覺得唔解成就根本就唔難, 德魯伊都過到啦
那岐鐵扇三藏都成半年前啦,無信長可以用切西,未有阿努蘭斯之前呂布已經勁到爆炸
布袋抽唔抽都得

除非你由墮天開始都抽唔到大獎,又無獸隊架姐

究竟想點?

因為d人無新卡又想易過
那岐鐵扇三藏都成半年前啦,無信長可以用切西,未有阿努蘭斯之前呂布已經勁到爆炸
布袋抽唔抽都得

Yes 我覺得幾次抽卡機都有唔同好勁嘅隊長 玩咗足夠耐嘅話新關其實唔係太難
因為對比起早期時候 當幾石通關地獄級都已經係好勁 而家0石通關已經係基本
我記得我第一隻奧丁3x石換返黎

究竟想點?

因為d人無新卡又想易過
布袋抽唔抽都得

Yes 我覺得幾次抽卡機都有唔同好勁嘅隊長 玩咗足夠耐嘅話新關其實唔係太難
因為對比起早期時候 當幾石通關地獄級都已經係好勁 而家0石通關已經係基本

第一次奧丁我用波比,仲係2倍果陣好興

究竟想點?

因為d人無新卡又想易過
布袋抽唔抽都得

第一次奧丁我用波比,仲係2倍果陣好興

所以咪話 近期啲嘅地獄級或者新關 我覺得個難度都仲只係對比以前升咗少少 同一時間信長那歧呂布呢幾條友已經乜都碌過 咁升少少血防攻 個關嘅考技術位多少少 我覺得唔係問題

因為跟返以前個風氣 0石通關其實係卡面勁/技術勁嘅人先會做到
秋風掃落葉=清泉玩家

小弟認同
出易d又見人出攻略話輕鬆輕鬆 關卡冇誠意
出難d又話 坑石智障關

見過有人用逍遙隊打個廢地獄就話逍遙不滅
打哂飛機
又唔見佢其他地獄級點樣逍遙不滅

打哂飛機咁

究竟想點?

因為d人無新卡又想易過
布袋抽唔抽都得

Me
秋風掃落葉=清泉玩家

小弟認同

好多台仔都開過類似post
我見佢地有道理 所以想講埋一份
基本上手持所有一線隊都冇乜意義,每次打地獄都係望左成就先望關
唔解成就既地獄打黎都冇癮,因為那岐三藏鳩入都過到
愛不可以嗎 巴打有冇過到黎連登
愛不可以嗎 巴打有冇過到黎連登

出現過數次
基本上手持所有一線隊都冇乜意義,每次打地獄都係望左成就先望關

秋風掃落葉=清泉玩家

小弟認同

有時我會覺得係mh 自打咀巴多
由唔知幾時開始佢所有活動重點就送晒係叫人回鍋到,基本上係無視一班一直玩緊既油王同老手
好啦養大左一班新中手把口,出返岩老手打既關又畀人屌,cut 左老手以前玩開既野又畀人屌
出獨立機好似話係等你班人易中啲,講到尾又係為左班回鍋快上返一線
以前不停抽大pool 慢慢補齊成個系列既興奮完全冇晒,最後一個出既大池係咪役使?個陣恨隻哈沙恨到呢,到之後幾個月先抽到幾開心
上一次抽三藏,十連見到仲有new 既,比抽獨立機有成功感幾多
次次獨立機都齊晒,變到冇左自己包包既特色,雖然都明依個係老手必然既定局
秋風掃落葉=清泉玩家

小弟認同

有時我會覺得係mh 自打咀巴多
由唔知幾時開始佢所有活動重點就送晒係叫人回鍋到,基本上係無視一班一直玩緊既油王同老手
好啦養大左一班新中手把口,出返岩老手打既關又畀人屌,cut 左老手以前玩開既野又畀人屌
出獨立機好似話係等你班人易中啲,講到尾又係為左班回鍋快上返一線
以前不停抽大pool 慢慢補齊成個系列既興奮完全冇晒,最後一個出既大池係咪役使?個陣恨隻哈沙恨到呢,到之後幾個月先抽到幾開心
上一次抽三藏,十連見到仲有new 既,比抽獨立機有成功感幾多
次次獨立機都齊晒,變到冇左自己包包既特色,雖然都明依個係老手必然既定局

由開獨立抽卡機嗰刻開始佢地已經要有心理準備
佢地由嗰刻開始個行徑已經冇咗以前著重game design個風格
可以話佢地當初冇考慮到呢樣野
同埋有時佢地啲傾向民意嘅路向 我覺得唔係太合適
但同時呢個係一個矛盾 當咁多公司都主見太多 只係識賺錢 對比之下MH真係好柔和 做最大賣點其實岩唒
不過去除返唔平衡個問題 同埋一開始係靠抄個問題
我覺得呢幾年個營運都算係同類型市場入面數一數二好
期待成個神魔之塔個故事發展
狂魔先係異轉
狂魔先係異轉

第一隻9倍攻隊長
仲記得當時儲值抽到木狂
當時配木巫橫掃全驚,木隊仲要冇血量問題,睇史萊母玩個陣幾暴力

有咩問題 依家係組出黎解唔到成就係無意義呀, 但係成就加大個限制, 組卡要諗多重, 又有衝動用多D唔同既隊唔好咩

好似素還真咁, 唔係水人成就有用我抽黎做咩, 亞伯水妍勁過你啦
仲那咩岐三藏, 獸隊就得, 唔駛墮天, 水火妍大富翁開始已經唔駛再放錢抽卡
狂魔先係異轉

第一隻9倍攻隊長
仲記得當時儲值抽到木狂
當時配木巫橫掃全驚,木隊仲要冇血量問題,睇史萊母玩個陣幾暴力

有儲多一套
水狂果陣都好勁, 雙雙魚水巫
雙木羊木巫
況且果陣血又唔係重要, 萬三四都夠用
解放開頭我都仲癡住狂妲, 係到巴比倫出先雪哂佢地

解倒就解,解唔倒就算非油王冇三藏冇鐵扇不過兒家獸隊真係勁到呢……幾日前個地獄級都係亞瑟解雙成就,獸隊單成就屌打
關關地獄食多過1石都比人笑 仲叫有難關
關關地獄食多過1石都比人笑 仲叫有難關

大部分地獄級做唔倒零石已經比人恥笑近排真係難到食一石都唔過分既地獄級已經數到去基加美修

有咩問題 依家係組出黎解唔到成就係無意義呀, 但係成就加大個限制, 組卡要諗多重, 又有衝動用多D唔同既隊唔好咩

好似素還真咁, 唔係水人成就有用我抽黎做咩, 亞伯水妍勁過你啦
仲那咩岐三藏, 獸隊就得, 唔駛墮天, 水火妍大富翁開始已經唔駛再放錢抽卡

你係咪get 錯左我,我都係講緊冇成就既話乜關都冇癮,有成就有砌隊先有意義

你係咪get 錯左我,我都係講緊冇成就既話乜關都冇癮,有成就有砌隊先有意義

get 錯sor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞