[IOS/AN]神魔之塔 棄game帝(6)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
等睇80%扣血屌打天馬
有蘭斯有雙子有阿努 出張天馬做乜柒

真正歸宿應該係獸隊
暗隊血回唔算高,而且爆發多,天馬副作用大過增益
得獸隊先會每一rd 都回滿血咁濟,唯一問題係效果放自身定左上,放自身就冇問題,左上既話大易推走其他技(最好就風狸火光德天馬,推走風狸1.5倍)
暗精表示⋯

+1 1睇就知放德魯依/ 哈沙隊啦

全高回復力 同扣20%根本絕配

無1900攻既用暗精好過

雙子要食27隻雞 蘭斯阿努難抽

雙子都食雞

滿技雙子要3隻滿技大屎
每隻食9雞先滿技
加埋成27隻

我用黑狗好過

下 而家食5必升1

又勁多同技轉心小怪

1粒鐘唔洗可以升到15技😂

食27隻大雞點都快d

雙子都食雞

滿技雙子要3隻滿技大屎
每隻食9雞先滿技
加埋成27隻

我用黑狗好過

下 而家食5必升1

又勁多同技轉心小怪

食27隻大雞點都快d

土豪

雙子都食雞

滿技雙子要3隻滿技大屎
每隻食9雞先滿技
加埋成27隻

我用黑狗好過

下 而家食5必升1

又勁多同技轉心小怪

食27隻大雞點都快d

土豪

直接雙子食14大雞ok

雙子都食雞

滿技雙子要3隻滿技大屎
每隻食9雞先滿技
加埋成27隻

我用黑狗好過

下 而家食5必升1

又勁多同技轉心小怪

食27隻大雞點都快d

土豪

直接雙子食14大雞ok

.............

光暗狂升黎都無用,有三藏呂布

三屬狂魔叫做好少少,但血都係太少,頭尾魔,中間局住擺一隻龍都貧血,回復力低到喊,而家d地獄生存能力差少少就

三屬狂魔叫做好少少,但血都係太少,頭尾魔,中間局住擺一隻龍都貧血,回復力低到喊,而家d地獄生存能力差少少就

暫時睇gnn連隊伍技都無

咁果幾隻雙週練黎做乜

咁果幾隻雙週練黎做乜

得水火兩隻姐

雙子都食雞

滿技雙子要3隻滿技大屎
每隻食9雞先滿技
加埋成27隻

我用黑狗好過

下 而家食5必升1

又勁多同技轉心小怪

食27隻大雞點都快d

土豪

直接雙子食14大雞ok

.............

精算師

真正歸宿應該係獸隊
得獸隊先會每一rd 都回滿血咁濟,唯一問題係效果放自身定左上,放自身就冇問題,左上既話大易推走其他技(最好就風狸火光德天馬,推走風狸1.5倍)
暗精表示⋯

無1900攻既用暗精好過

多數都溢傷,要佢長駐界王好過
北歐幾時再buff
滿技雙子要3隻滿技大屎
每隻食9雞先滿技
加埋成27隻

北歐幾時再buff

虛影進化ok
光狂cd5全版兼具100%,三藏日月狼光狂屌打全神魔again
光狂cd5全版兼具100%,三藏日月狼光狂屌打全神魔again

你會唔會咁放?
我就唔會
而家有體半都升唔到一隻雙子真係冇野好講

真正歸宿應該係獸隊
暗精表示⋯

隊伍技1.5回⋯
正路應該雙隊長先有,雖然完全冇意義

真正歸宿應該係獸隊
暗精表示⋯

隊伍技1.5回⋯
正路應該雙隊長先有,雖然完全冇意義

唔係啊 係話本身德魯依消珠回到血已經幾乎場場回滿血啦

你會唔會咁放?
我就唔會

why not,光狂兩種形態,一個cd6常駐1.5倍,一個cd5全版兼具,加埋日月狼合體攻擊力同化×1.5 倍,唔開技單張平砍幾百萬

你會唔會咁放?
我就唔會

why not,光狂兩種形態,一個cd6常駐1.5倍,一個cd5全版兼具,加埋日月狼合體攻擊力同化×1.5 倍,唔開技單張平砍幾百萬

唔開技你放光狂做咩
全頁兼具頭尾已經兩隻仲有倍回,放3招一樣既技浪費晒三藏既特性,而且你隻光狂對3圍完全0貢獻

你會唔會咁放?
我就唔會

唔開技你放光狂做咩
全頁兼具頭尾已經兩隻仲有倍回,放3招一樣既技浪費晒三藏既特性,而且你隻光狂對3圍完全0貢獻

我先話開光狂之後唔洗開技,幾乎每回合單張打幾百萬,加埋日月狼合體追打一下,每回合總傷已經2,3千萬起跳,cd6,效果消失左幾乎又可以再開過

你會唔會咁放?
我就唔會

唔開技你放光狂做咩

係話開光狂之後唔洗開技,幾乎每回合單張打幾百萬,加埋日月狼合體追打一下,每回合總傷已經2,3千萬起跳,cd6,效果消失左幾乎又可以再開過

咁果幾隻雙週練黎做乜

得水火兩隻姐

抆埋佢就岩, 無謂留多個位畀魔笛紅傘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞