買電視機 / 換電視機 集中討論區 (121)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
我問下
c2 有remote desktop, 應該開左電腦個firewall就可以行3389直入
清,我講緊部desktop 冇wifi,只有LAN,所以係冇wireless adapter 見到的
你串我step爺爺
誠哥 65x85k網店價同細鋪差無幾
唔知門市仲有冇coupon耳機送
係喎仲有部55B1,問問價先,唔該step巴
如果中心區域死4點咪喊出黎?
btw幾年前skyworth 夠4點就換
好,可以試試
一直都係諗咗另一方向
其實netflix 李屍朝鮮呢類片已經完美體現到oled既美
唔一定要mirrorrdp一樣得
我錯~
想買部65'既水貨電視打機同睇片,一萬蚊左右有無推介?
購買水貨電視我推薦 盛..澤

Samsung 65QN85B 水貨
10XXX
1. 120hz 廣色域 量子點 ADS PANEL(IPS), 對比度高(8000:1), 黑位相對黑, 可視角好, 畫面順暢
2. 直下式MINI LED背光, 720分區控制LED光暗, 令黑位更黑
3. 有AirPlay 2
4. TIZEN OS系統
5. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
6. NEO Quantum 4K 影像處理器
7. HDMI 2.1x4, 支援4K120, VRR, ALLM, FREESYNC
8. 有2.2.2聲道, 有OTS功能(物件追蹤定位發聲), 共60W輸出
9. 支援Q-SYMPHONY
10. 光度1100nits
11. 32:9, 21:9超闊遊戲視野與Game Bar
you are welcome~
有WF-L900/WM E - LinkBud無線耳機(白色)
演講點?
帽事嘅,我又唔係迪B
step 爺唔會上心嘅
完左,有人問d問題同成單野都冇關我冇準備過而且唔識答,老細係度答返哂。。。過就過左係最後有d7
就算係迪B我都唔介意~
錯就要認~
OK啦~
最後唔係自己答哂
記得話係連登巴打, 或者我介紹
所以你做唔到老細~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞