買電視機 / 換電視機 集中討論區 (121)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
X81K可視角好,黑位差
Avlife響我朵沒有用

沒有人識我老鼠
應該55
等我返到香港再落現場睇下兩部機個分別
響你朵有冇得平
AVlife 55A95K 我估折實22680左右

跟SONY MDR-ZX110NC 頭戴式耳機 + Sony SU-WL850 Wall Mount 原廠活動架
price.com睇部Samsung 75BU8000
啲大鋪做緊>$15000
但啲細鋪就只係賣$10000到,佢寫都係行貨
其實係咪去細鋪買都ok?
盛澤水貨鋪響我朵先有連登巴打價

AVLIFE冇人識我
細鋪香港行貨賣緊14300

你諗下點解排頭5位果幾間都賣緊14300,下面果堆點解可以賣10000,都唔合理

10000左右應該係水貨,price.com唔比寫水貨,所以佢地照寫行貨博你買,你問佢都會話係國際版行貨,其實就係水貨,只有鋪保

如果想買水貨,我推薦盛澤,75BU8100水貨91xx
AVLIFE 巴打
我唔信你哋冇人mon 呢個post

乖乖哋自己出嚟認咗佢

對你生意應該有幫助

Step 爺會睇住你
連登其實好少眾~
冇錯,不過A95K應該係好過S95B一截,因為S95B個設計冇A95K咁啱個面板嘅發揮,軟件支援都唔夠SONY做得好
盛澤有無鋪保?
1年鋪頭全保, 之後只收零件費
有興趣就自己WHATSAPP問下佢地, 記得話係連登巴打就可以, 因為唔同價錢
記得講stepmic巴打個名,聽講好多人排隊喎
唔好玩弄我
77 C2個價好吸引,同65 A95K 點抉擇好
巴打電視距離坐位幾遠?
如果擺到就當然77C2,不過要留意C2冇散熱,所以77C2附近唔好太多雜物
10尺左右🫣

水貨LG保養係咪唔包燒印?
會好熱嗎?
10尺即係3米左右, 77吋啦
水貨LG保養係咪唔包燒印?你自己問盛..澤
巴打平時睇咩多? 用途?
Netflix Disney YouTube,電視少睇
咁好少機會會燒印
八卦問吓觀塘有冇電視showroom? 除左百記兇宅果d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞