買電視機 / 換電視機 集中討論區 (121)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
幫你偶像化嘛最近見到有呢個趨勢就順勢做起佢啦
唔好搞呢D啦,沒有必要

我唔求任何名利,吹下水幫到人就OK

謝謝你一直支持
我係咪激嬲左你

我唔識女仔心理,有時講錯野我都唔知道
你點會激嬲我呀
你呢句係暗喻?

大鑊
道左歉先
香港地好似好少人玩42" A90K 咁
係咪C2 太平比下去?
其實買部細少少擺房當拎黎打機睇戲都正
你追下post, 上星期先有2位巴打買左
冇啊傻咗咩
咁就好,晚安啦,我瞓覺了

可能我多心了
今年LG 好似全面俾Sony 屌打咁
係C2 爭番d 氣 (可能因為平)
我都同步瞓了
都唔係吖,都好多巴打買C2水貨
Good Night Baby
我原本都係諗 A90K 定 C2。最尾都係買咗C2,價錢平好多。但我係覺得Sony所有嘢都靚好多。
一齊同步發個綺夢吧
沒有得到的
總是最好的
都差成45千蚊。不過部C2仲未到手,好期待。
你唔係睇開韓劇嘅咩邊有呢啲情節呀大佬
唔知點解諗起心債呢首歌
Sony KD-50X85K 行貨
$63XX
1. 120hz 廣色域 VA PANEL, 對比度高(6000:1), 黑位相對黑, 可視角普通, 畫面順暢
2. 有Dolby Vision, Dolby Atmos
3. 有AirPlay 2, HomeKit, Chromecast
4. GOOGLE TV 系統, 多APP
5. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
6. X1™ 影像處理器
7. HDMI 2.1x2, 支援4K120, VRR, ALLM, HDMI 2.0x2
8. 光度550nits

Panasonic TH-49LX800H 行貨
$59XX
1. 60hz IPS PANEL, 對比度低(1000:1), 黑位漏光泛灰, 可視角好
2. 有Dolby Vision, HDR10+ Adaptive, Dolby Atmos
3. 沒有AirPlay 2, 沒有HomeKit
4. HDMI 2.0x3 支援4K60, ALLM
5. HCX 影像處理器
6. 只有ARC, 只可以回傳有損音訊去SOUNDBAR
7. ANDROID TV 系統, 多APP
8. Hexa Chroma Drive Pro技術,以3+3原色令真實色彩再生
9. USB HDD 錄影
10. 5年保養
只是錯覺
早晨
兩款同級別

不過你未收機應該可以轉款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞