買電視機 / 換電視機 集中討論區 (121)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
9000000000000000000% a95k
啱啱落左鋪睇50X85K 度到機底上14cm 係底果粒螺絲
巴打~比個叻你~
連登有愛~
LG OLED TV C1 OLED55C1PCB

pricehk 賣6xxx, 係咪抵買?
1. OLED55C1PCB已經完全沒有新貨了, 行貨同水貨都早就斷哂
2. 6XXX連水貨都買唔到吖, 一係假價, 一係翻新機, 積木機
3. 55吋OLED行貨最平都係得PAN記舊款55JZ1000H賣11.7K
4. $6XXX買到LG OLED 1手機係0%

要100%新貨, 又平, 有以下LG 55B1水貨, 佢仍然未停產, 所以有新貨

購買水貨電視我推薦 盛..澤

LG 55" OLED TV B1 OLED55B1PCA 水貨
8XXX
1. 120hz 廣色域 OLED PANEL, 對比度無限∞, 黑位純黑, 可視角極好, 畫面順暢
2. 有Dolby Vision IQ, Dolby Atmos
3. 有AirPlay 2, HomeKit
4. WEBOS 系統
5. 有eARC, 可以回傳高清無損音訊去SOUNDBAR
6. HDMI 2.1x2, 支援4K120, VRR, ALLM, G-SYNC, FREESYNC, HDMI 2.0x2
7. α7 GEN4 影像處理器
8. 光度520nits, 最高600nits
9. 2.2聲道喇叭, 共40W輸出
price.com最基本得AVOUTLET, COMPUMARK, HDLIFE, 係可信, 其他都......................我自己就唔建議搏, 你仲要搵1年前既舊款C1, 更加危險
多謝各位巴打留言
清一色a95k
呢個價有機會陳列機/B機 唔建議
上A95K, 今年終極旗艦
睇人攻頂最開心
OLED55C1PCB 水貨 半年前下架時最平都要$10500
OLED55C1PCB 行貨 半年前下架時最平都要$16000
上次陳列都要$74xx
OLED一定唔建議買陳列
點解你又會知道得咁清楚
另外點解要加密
有比過我睇囉 加密都唔得
step爺爺有冇amazon買
琴日問完咁多位巴打
今日買咗A90K了
買咩野?
唔係95k咩
恭喜巴打
MASTER SERIES A90K
咩都好,好似冇咩好買,但隔離po班友乜都買一餐
我冇野買~
謝謝你~
我都好似冇咩好買,但見到有巴打夠膽amazon買電視都真係勁
電視有必要去AMAZON買咩?
又收唔到香港台, 又未必岩電壓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞