買電視機 / 換電視機 集中討論區 (121)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
各位晚安~
新手想買部43吋睇Apple TV 4K
射程5000左右 Sony定samsung好啲 巴打有冇介紹
Sony KD-43X80K 行貨
$49XX
1. 60hz 廣色域 IPS PANEL, 對比度低(1000:1), 黑位漏光泛灰, 可視角好
2. 有Dolby Vision, Dolby Atmos
3. 有AirPlay 2, HomeKit, Chromecast
4. GOOGLE TV 系統, 多APP
5. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
6. X1™ 影像處理器
7. HDMI 2.0x4, 支援4K60
8. 光度370nits

Samsung 43BU8100 行貨
$40XX
1. 60hz VA PANEL, 對比度高(4000:1), 黑位相對黑, 可視角普通
2. 光度 320 nits
3. 有AirPlay 2
4. TIZEN OS系統
5. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
6. Crystal Processor 4K 影像處理器
7. 2聲道, 有OTS LITE功能(物件追蹤定位發聲), 共20W輸出
8. HDMI 2.0x3, 支援4K60, ALLM
9. 支援Q-SYMPHONY
噤我買番C2
我就係上網睇愈睇愈驚
,跟住就上黎問下
睇av 自己打飛機

step 爺同迪B 一齊有正常性生活

邊個正途啲

梗係 step 爺同迪B 啦
AV forever
我睇AV沒有打飛機既

我同迪B唔會一齊

好多人就算有伴侶都一樣會繼續睇AV, 冇關係
兩樣野黎,可以同時進行

我同迪B絕對沒有可能一齊,絕對

所謂既曖昧故事只是假像,已完結
好堅決
我指可以同時進行呢個point
佢自己都想劃清界線啦,我呢D核突咸濕仔唔岩佢既

唔好搞啦
諗起阻隔台個CHING去日本追AV星個PO
其實無咩,正常活動
STEP迪路CP
未試過用廳部55C2 睇AV

未能感受oled 大電視睇會有乜感受
巴打價12xxx
試下囉

反正現在download最少都1080P
CP點解
不過現在興VR

不過VR冇劇情,所以我唔睇

只仆野我已經冇興趣睇
COUPLE
驚俾隔離屋見到
邊有人咁得閒望你睇緊咩
如果成事
可謂連登神話
會被歌頌千年
好天真好傻
什麼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞