買電視機 / 換電視機 集中討論區 (121)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
唔考慮直上OLED?
筆直希望控制唔超過兩萬頭
咁可以買55A95K
1. 65X95K要30K, 可以OUT
2. QN95B>QN85B>X90K
3. 想平玩OLED可以考慮LG水貨
佢要65吋~
65X95K又大減價, $23980, 可能冇人要
個人覺得: QN95B>QN85B~X95K>>X90K
需要DOLBY VISION就SONY
有信仰就SONY
保養服務都係SONY好

X90K上X95K都勉強值既, 強化左分區控光, 光暈少左, 多左低音喇叭, 光度高一截, 有高可視角
鹹濕佬
............我都費事講
想買X85K,唔知掛唔掛墻好因為有switch同ps5需要插HDMI線,驚掛墻好難搞想問下x85k掛墻插線難唔難?或者有冇d可以方便插到線既掛墻架推薦
一係插好條線先掛

一係用原廠活動架,不過超貴

一係用NB活動架,不過要比錢人裝,原廠師傅唔裝代用架
有冇原廠活動架型號,我睇下幾多錢仲有NB活動架既型號
SU-WL850 $1980 55跟65先可以用

NB架我唔熟悉型號,比唔到你
NB P40
唔該師兄
雙臂NB-P63, NB-P6
唔該師兄
你引導step 爺入返正途啦

正常滿足到咪唔駛睇AV
巴打,最後咩價入手65qn90b?
我只是間中睇,不過沒有打.....

我要求高,所以好多都冇download

小賀巴你後生果陣唔睇AV既?

男仔睇AV係好普通既事,話唔睇一係佢呃你,一係Gay佬,一係殘障人士

只要沒有係行為上做出一D犯罪或者侵犯其他人既行為,我覺得冇問題
search完發現真係好少人用Philips
65" 4K UltraHD LED 係咪垃圾黎
我人大左,其實果方面慾望已經熄滅左好多

我聽過男人係比女人早熄火,特別係過左40之後既男人,當然有例外

不過係電視post就唔講咁多呢D啦
若要生活好......勿
AV 後唔後生都會睇
又唔駛錢
AV呢樣野多數男仔先會明白

唔係必須,不過唔可以冇

唔睇反而可能係個男人某方面有問題
所以唔關正唔正途事啦

冇嚴重沉迷同埋異常行為就可以

我IG都係裝黎睇女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞