《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區

1001 回覆
18 Like 88 Dislike
Mccree 閃光彈遠左
少咗盾算唔算buff
少咗隻坦 終於唔使對住啲盾射射射
冇咗閃光彈喎變咗追蹤炸彈
我寧願要返stun
起碼仲有機會靠閃光閃頭頂, 再全隊集火秒對面隻坦
係咪可以跨平台玩?
我係咪識你game名a字頭?
打左陣 乜撚都玩過 講下有咩改變同埋邊隻特別垃圾 (唔講勁果D因為大部份都算BALANCE)

坦:
以前坦重要 而家得1隻坦令到隻坦更家更家重要 如果你果隊隻坦玩小型坦 (女王/拳王)而佢係唔識玩 咁你成隊都出唔到門口 如果新手建議你玩返D大隻D厚重坦唔係唔止你自己比人姦 係成隊一齊比人屌門

DVA同俄妹玩家應該好痛苦 呢2隻廢到無倫 冇左MT夾你之後呢2隻同送能量冇分別

補:
重痛苦過以前 以前都有個罩頂下 而家係直接比對面狙鳩你 有狗搞你又冇副坦救 呢版補師真係砲灰咁撚樣 但如果你技術好其實係好玩左 你可以用和尚ANA屌返對面轉頭

如果玩盾妹嘅朋友仔會比較辛苦 特別夾小型坦 你根本冇空間出手 你一放低個盾上去扑就比人秒撚左

DPS
我冇玩晒全部但係HITSCAN爽左好撚多
而家真係變返射擊型DPS咁 每一下都係靠邊個有大先分勝負
新英霧子招大勁到ON撚9 76照開鏡夾霧子直接5殺
源係最撚恐怖 基本上殺佢唔撚死 而家又冇人會玩猩猩
DPS冇試晒所以冇話邊隻特別差

結論係節奏快左好撚多 冇得再龜縮
一開團就真係兩邊互射 隻坦唔主動出動就大家等死 如果先話如果玩小型坦又唔知點撚樣出擊果D 建議你玩ORISA
之前話買game有得參與beta所以比左錢
但之後又話係免費game 咁其實我買左d咩
兩個限定Skin (76 Mccree)
今季Season Pass(要1000Coins)
同 2000 個 Coins
多唔多巴打用console玩
會唔會好輸蝕
呢啲game留返比女玩啦
收唔到
你買嗰個係唔係300幾蚊個Pack
我都買左 , Online 睇下先
係 2000加第一季season pass
我諗住用mouse+keyboard
隻阿伯坦好撚煩,吸傷加護盾……又坦得又打得
用女坦左鍵吸唔到
玩diva同佢對打完全唔夠黎
想問下pc用手掣,會唔會match返pc/console手掣player?
Thanks
幾年冇玩,開ow2見返d skin都仲係度
我都想有返 而家全世界都冇stun Tracer Genji嗰啲好撚爽
小美冇得冰人真係玩條春
i字尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞