《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區

1001 回覆
18 Like 88 Dislike
咁請問巴打呢個筆直係咪其他fps都玩到,例如apex
萊因開盾但不斷退後係咩玩法
你要連Mon?
部老爺機都成五年前我查下佢地相唔相容先唔該巴打
我本身有電莖moon
以退為進,高手黎
一入就9000名,等左18分鐘就入到
600血高DAMAGE 有盾有ARMOR 有SHIELD
DPS 就剩係射SHIELD 24/7
Ow2 armor 係直接*0.7
但係上面不嬲都講集火爆盾
同埋兩邊都有盾嫁啦
公平嫁
大陸仔點睇到你電話個認證碼
打打下彈左出去重新排隊
我頭先行開去食飯沖涼
返黎以為彈硬 點知又無
Ow1玩左兩年之後冇玩,因為佢更新好慢内容好重複。

結果玩ow2仲悶,係咁玩返啲舊地圖都算,已經少左個人但係啲地圖就勁撚大,特別係佢新戈個推機械人模式,屌你成撚日啲人都走晒唔知去邊

冇晒啲CC,只要啲人唔識處理刺客,啲補就可以準備掛機走場,連小美招冰都冇左戈下真係好無奈,完全將ow1戈種即使你槍法唔好但都可以玩得好開心既感覺奪走,依家就係一隻多招多人啲既apex

希望佢後續update可以令佢以前個遊戲性返翻嚟啦
真係好奇怪, 佢係之前就有 LINK 個 NUMBER . 所以我今日 LINK 先知.
最善良既估計係佢 N 年前求其填個 NUMBER 入去 (可能以前純當電話 NUMBER 係 BASIC DATA 唔會 SEND SMS CHECK)

不過我個人認為佢係有古怪 , 佢 ACC 入面有台灣同日本既 LOG IN 記錄 (至於點解我 LOG IN 到佢 ACC 就你懂的 )
就係講緊double shield 之下係永遠爆唔到盾 ORISA -> SIG -> SIG SHIFT -> ORSA 盾一路係咁LOOP 結果就係睇邊隻TANK create 到space 就邊邊贏
dllm 40000開始排到8000排咗兩個鐘
之後望住個數由8000變9000 再變20000
重新排過又係40000
見到排20000就打返芒亨算
可能下星期先玩到... 過兩日都出街霸 6 BETA 到時排到都唔會理佢住...
連battlenet都開唔到係咪正常?
最新情況:我用我個fd個ac排瞬間由20000變9000
有買過OW1會排得快好多 冇買連game都唔知入唔入到
原來個垃圾battle net好難改地區
你老未玩ow1都仲可以玩到
更新完ow2你老母要電話認證
仆街原來本身set左台灣 又轉唔返香港
垃圾客服一直話疫情冇人
全世界都開關話冇人
排左2個鍾卡關2萬冇郁過屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞