《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區

1001 回覆
18 Like 88 Dislike
依類戰術型既英
變左無用咁
d槍聲同隻game 本身故事背景同style 都唔夾
好想知佢地invite alpha / beta d人有冇講過呢d問題
究竟係pro player 覺得冇問題冇feedback
定係blizzard 唔肯改覺得自己個idea 很撚好
新dps都幾勁
右鍵準既幾屈機
雖然左鍵係projectile
尋晚玩嗰陣唔知幾時開狙擊時瘋狂㩒左鍵好招大技cd勁耐 好難玩
Doomfist同以前有咩分別
重厚血過以前
有冇ps ching係永遠排緊隊 排到入去就show lc202嘅error code
排緊左10次都係咁好撚頹
我都係想玩一鋪姐
OW1 一出個陣就特登返去玩
玩完都唔知佢定位想點...
冇喎 我開埋跨平台好快就有game
係要同PC一齊玩咁囉
仲要每次開槍都冇乜手感回饋 體驗麻麻
我唔係入唔到一局game
我係連game都入唔到
太遠我打人又唔算痛
太近我又唔夠射速快個D英換血

最勁就係招大
艾西算係唔錯用,比起Mccree好 100倍
新牛仔我未試
回錯人
不過隻新Dps如果左鍵係Hitscan ,應該會好撚勁,有位移有CC,仲要易上手
點會s1已經double shield, orisa 同sig 幾時加
連jr 都爆唔到盾嘅情況 你話dps 集火爆盾

仲有 最後幾個season 連t500 都係無coordination 嘅 憑咩玩dive 仲有隻怪物brig 喺度
btw zen brig 喺高位meta healing 咁耐係有原因 低位根本唔明點work又跟 死多幾錢重
ashe 係OW1 META DPS 黎 最廢係招大, 勁喺招DYNAMITE
用Satya三個塔射orisa
射成5-6秒都唔死
打新ORISA 係要殺後排先, 有人補住佢係唔會死
完全唔識玩佢
spam dynamite 去人頭頂爆
屌 咁簡單…
dynamite explosion 20-50, DOT 5秒每秒20滴
補一兩槍就執到啲薄皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞