《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區

1001 回覆
18 Like 88 Dislike
其實死硬 單補冇可能有命
一係全部路西歐 莫伊拉
有無師兄pc 版連唔到ps 帳號??
明明ps 有玩ow1 , 但用pc 入ow2 就乜都無, 禁帳號整合又無反應

唔想由頭再玩過
勁撚少嘢可以教
睇stream diamond 以上meta 好似係dva, 因為高位啲人識highground識take cover
我都想啲隊友係高手識走位

dva出去行個圈返轉頭就滅團,我用orisa貼住2個補咁射,貼住對面塊面咁顏射都仲得,壓場能力op到驚佢下個patch會nerf
放工番去排隊
應該唔會, 因為喺上面太廢用唔到, 人哋跳入去追住後排打乜都做唔到
我想main多1隻新坦,ching覺得sigma點?感覺佢個盾可以用番舊版orisa個玩法
之前玩1好鐘意用豬拉人 後尾比佢改到鬼五馬六
仲要隻game英又唔係多 夠膽死半年先出一隻新英
sig 絕對練得過, OW1本身已經好高輸出, 但因為多盾唔覺, OW2 仲要比番個1SHOT COMBO 佢 之前beta seagull stream 果陣有場對面隻sigma 嘅傷係等於佢全隊加埋嘅傷
ow 玩TANK 最麻煩係隻隻TANK 啲SKILL 都TRANSFER 唔到
Zarya Sig Monkey Ball, dva 都勁, 但係無隻啲skill set 係transfer到
我玩zarya同ball真係唔得,咁多年都玩唔掂
同問 中文好怪
zarya BUFF 咗好多 應該唔難玩
zarya準就得啦
高階嘅反而係右鍵準
然後泡泡比得好就夠
算易玩
反而ball真係唔係普通人玩
我玩會頭暈
但ball ow2仲比唔比得上女坦sig同dva
佢叫我verify電話號碼 但又唔send個verify code比我想問吓有冇人都係咁
勁zarya左鍵tracking完,對方退再一粒右鍵,勁高傷
Ow1臨尾變左meta

豬仔真係唔廢 呢場dd 有換過源氏,半藏, 索潔恩, 都係可以直接秒殺
btw 今版豬打豬根本就係泥漿摔角, 睇下邊個忍唔到手, 先勾先罐罐先死

最後豬仔個Q改左斷唔到, 真香
buff 咗個shield 少咗cc 你覺得呢
唔好傻啦
隻野好大力
再buff 真係門口都唔洗出
招大算儲得快
而家又1坦
有吸就冇盾
人地一定頂唔住招大
又冇控
dps main 覺得要buff 係想一兩槍收隻坦?
隻隻都秒到咁人地唔洗玩坦啦
以前就係McCree 暈完連坦都3秒內死
所以永遠都係meta
加隻pocket mercy 場場打到人弱智
就係d人下下想自己打得爽
都唔係夾唔係玩team
人地拎隻豬單機真係唔好怨
pc any discord?
cassidy meta 呢位清係咪10個season 以上無玩加無睇stream
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞