《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區

1001 回覆
18 Like 88 Dislike
有ashe 其實cass/cree 真係無乜出場機會 尤其係佢依加無咗stun
佢本身話整pve但個pve 唔見咗
mccree焗住玩中距離, 即係佢一係要會戰現場, 一係就搵陰濕位, 但都離會戰唔太遠ge地方
一比人發現, 無位移無CC, 除非真係神經槍兩槍秒對面, 如果唔係佢死硬
dps 依加最勁同最易玩都係76 sojourn ashe
tracer genji widow 就睇人
hanjo個aim 唔知改咗啲咩好怪
最易上手一定係76,練tracking點好易過練flicking, 同埋可以接上tracer
ashe mccree同widow可以練flick

其他D隨緣啦
今日試下先
rein 推車用仲好正常喎,唯一要忍手唔好鳩開衝鋒,一家大細靠晒你個盾,琴日打番順手係咁triple kill,反而單坦dva 先叫慘
係咪跨平台玩既?
成日都話有2萬人排係我前面,你田地點入game?
有冇人知點樣教返英文語音
有無巴打都遇到咁嘅情況
用battlenet開game入到去叫我打email 然後打完load左陣loop番去打email
好似要去battle.net到set 遊戲語音
Thx
有冇ching轉到地區
想知係咪冇得轉
diva同豬 依類副坦 一行出去就蒸發
唔係喎 仆街我ps5
重新問下先 有冇人知ps5點轉英文語音
登入地區錯左?
都叫做有人氣
doom 又幾op
豬仔buff 返個勾cd 同變返8飛就滿足
豬而家係咪唔可以一套收一隻後排?我加埋下普攻啲後排隻隻差半格
DVA要延長返個盾
巴打你點搞的
我又無玩過爐石魔獸 佢問我都答唔到
撞正佢問我生日 答完去返客戶服務個頁
點改
一dd 同睇彩數.... 勾完一發爆頭照收, 唔爆頭 or有盾就走得甩

不過ow2 節奏快左, 勾到基本上都唔會滿血
琴晚ng推車場,輕鬆dd 第1 補第1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞