《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區

1001 回覆
18 Like 88 Dislike
I know
一拳打後排
收一個頭
然後跳走

尋日玩左場sombra 真係勁左好多
ko
前幾日係ow1見到就買咗
比DOOM收到一個頭
再打亂個勢 就輸一波
無依支歌仔啦
doomfist依家個拳判定正常好多, 真係一個直線
佢以前個判定係前方扇型位置
個整合帳號禁完無反應,點整合?
想問下大家入game 係咪好暢順就入到?
排左成朝都入唔到, 一係又彈我返去入a/c pw
PC within 1h
唔同機種有分別?
琴晚8,9點都正常排到入到去玩
之後斷左一次就排唔番
排到500左右又跳番上2萬左再排過
老實講個遊戲體驗叫好左少少,不過隻game根本唔可以叫2,3年時間得3隻新角同張新圖叫1.1就差唔多,而且成隻game個feel好cheap,佢啲音效同graphics膠左好多,成隻手遊咁完全冇左1個種好用心整既感覺。

轉左F2P真係唔知好定壞,走場情況多左,skin貴左,個Battle pass啲野完全唔吸引,我諗得閒一兩鋪可以但係長玩真係不了
mccree準度夠就輕鬆屠人
食地型,一野轟人出街就爽死
試下玩補,隻閃光到完場都係殺左1個人
無左秒殺?
唔好講秒殺,我尋日直頭連拳都未中過
官方消息
有人由一升到二之後無左 SKIN 既 BUG 星期六會 FIX
2021年 7 月之前有玩過既玩家唔洗再用佢個垃圾電話登記, 新 ACC 先要用... (姐係有心人之後可以 UNLINK 主 ACC 個電話, 然後開新 ACC + E 家個電話入去玩野 )
同埋無左升龍拳doomfist廢左一半
以前直拳用黎位移, 拍地板升龍拳手指炮 呢3招先係殺著
Anna枝針訓唔到orisa
orisa 有兩招技擋ana鏢

一招轉轉轉反彈投擲類攻擊同近攻, 呢一招扯旗免疫CC
會 但Casual game 都ok,Rank 就不了
屌你老母班傻撚連rank玩緊咩都唔知就咪撚排啦
當cs咁玩on99
同意 啲地圖咁多年都係個幾張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞