《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區

1001 回覆
18 Like 88 Dislike
OW1 同依家比係再高攻D
其他無咩點變
低過tank都合理嘅 而家啲tank好變態下
OW2撞牆好似無咗傷?
TANK 不嬲都高攻, 不過係有SHIELD 頂撚住睇唔出 依加無撚曬啲SHIELD 個DAMAGE 即刻現型
少咗上勾拳 配唔到屌地上勾拳一套過
同埋當時個儲拳cancel可以飛勁遠 走佬一流
而靠曬個單tank 佢根本都唔怕無血補
仲可以專心輸出高啲dps
本身有hk地區申請link

輪隊遊戲
大把技可以彈出彈入
又厚血
仲要ttk勁短
反應到都補唔切
https://youtu.be/-Le0hDl7rYs

睇人介紹啲英雄排名
Ow1套技能組勁好撚多喎
技能變左都叫冇乜點變
佢個ranking好似排到冇一隻係廢
咪有3隻係bad
不過我有一樣唔同意
mccreee唔止係bad, 直頭係trash
轉轉真係太勁 連突進都擋
以前一拳超人黎
依家E技儲半氣 再出拳都打唔死後排
Symmetra守點不知幾勁
玩攻擊時隊友激得我嬲嬲哋,一律Torbjorn隨緣砲,心情即刻Tranquility

利申,要背晒啲地圖陰濕位放塔,有時可以悠閒到用錘仔去殺Rein羞辱佢
進攻都係
虐菜一流
佢招儲拳唔係打傷害用
佢D技CD全部都好短, 仲要可以空中使用
升龍拳飛半空>儲拳位移滑天花版model等CD>拍地板去敵人到>升龍拳CD又好>擊飛敵人後手指炮>最後儲拳飛走
打人嗰套拳唔超過3秒, 而且無反制手段, 就算係mccree閃光彈打佢都中斷唔到拍地板
而且打中人會加佢藍甲, 儲拳走快到無影, 成個趙子龍咁七進七出
激光劍打坦 叉電用
咪就係,識玩啲人放去啲陰濕位,我有時都試過被佢陰到
最惡就係死角位飛入嚟殺完補再飛走
好似比雷劈咁 好突然又擋唔到
玩?
都已經唔單止係咁, 直頭係見住佢飛埋黎, 咩都做唔到, 全部人只有ana可以用鏢空中擊落佢, 睡鏢唔中就自己倒數死期啦
Counter flank 炸彈+1槍身 =201dmg
埋身burst tank 炸彈+兩set right click = 731dmg

雖然無左flash bang CC,但新炸彈用落幾勁,加上buff左right click射速
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞