在中國「性都」東莞,紅燈區褪了色

749 回覆
304 Like 12 Dislike
差點只2班,奶匀全身,jelly爆炸糖
旋轉空飛,水床

可能日本都有水床玩下
就算係都唔會咁抵玩好玩了,依家深圳口爆場都收3,4百,遇到條女仆街你快槍手爆完就出房,以前幾百蚊兩個鐘入到房上豬肉枱幫你由頭沖落腳反轉口爆一次,上床再莞式iso 服務玩足兩個鐘,往事只能回味
啲雞有錢收,緊係任你望啦
做皇帝 選妃
真莞式已經一去不返
屌那星,身為00後未體驗過真係好唔開心
以前見啲雞蟲同事星期五食晏聯絡定雞頭一放工就組團直通車上去 後悔冇跟過
一路都分唔到佢男定女
你去外國,東南亞係街唔小心對望到d 女都唔會閪你面,有d仲會對住你點頭笑啦
係香港d 臭雞港女以為自己鑲鑽石o者
東莞十年前沒落前玩過幾次見識過
之後轉左去玩深圳機場,由波堆玩到口爆,到19年口爆都禁埋,之後無幾耐就武肺,我諗以後無平雞叫了,有都未必好服務。大陸色情行業玩撚完

好在後生有心有力個時玩過都無憾
你溝個港女試下
小學雞治國真係亂鳩咁黎
明明19年我地90後00後成日返大陸吃喝玩樂,又開始睇大陸劇個d,思想開始同化

仲未計習總上台前周末一車車港男北上東莞,接受大陸佳麗懷抱

小學雞操之過急,唔識溫水煮蛙,搞到一鑊泡
梗係唔係 日本台灣客都佔好大部份 傾親生意一定有下場
家陣有得住邊有人返
2019 都關我撚事
睇錯小斯
以前中國是世界工廠

家陣工廠搬左去南亞

D日本人/台灣人 叫緊南亞雞啦
挑機 荷蘭阿姆斯特丹紅燈區相比差幾遠?
生不逢時啊我
我舊同事成日話長安係4大淫鎮之首
其實有少少影響既
至少愛國藍絲會多d
抗爭既力度低d

但維尼就係一味高壓 唔識學乾隆咁剛柔並濟
大陸根本無得比
事實上, 香港人叫大陸雞, 主要係貪近 + 平

有得選擇, 相信大把人情願選擇叫日本雞, 俄妹雞

就好似你去荼記食飯, 唔係因為你喜歡食茶記
係因為茶記 夠近+平
如果有得選擇, 個個都想去食五星級酒店自助餐
14-19真係赤化同殖民得最快 社運低潮冇乜後生理政治 個個放假都上去食海底撈 飲喜茶 揼骨 完全已經當咗係香港一部分咁

比多五至十年一定搞得掂香港 隨時國民黨韓國瑜上到場連台灣都可以食埋
cls, 屌過大陸妹返唔到轉頭
鬼妹個西硬係唔好屌 (利申: 未屌過)
搵套「一路向西」嚟睇吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞