在中國「性都」東莞,紅燈區褪了色

749 回覆
304 Like 12 Dislike
我唔趕時間都覺燥 望住d廢老/女人 on99過極都過唔撚到 隔離隊就已經過左幾個就好火
本身呢d機器係用來增加效率 d唔識既人又要用 反而降低效率
包括atm 超市d自助機都係咁
上咗年紀嘅男人多數係藍係因為佢地上過東莞 知道中國嘅好
同90後無見識過
仆街上面成班講到水龍敬樂園咁
係街見到邊個靚 直接捉上房就diu得
行過士多見到d17 8歲靚妹正順手拉埋上去雙飛
有無咁L顛 聽到扯扯地
港女大把洋腸食
訓唔著就叫埋D 媽咪收左工去音樂龍唱K 唱到4點幾
ching識野
旺角紅van直踩140 咇住爆吐露港

通常一車人硬係會有一個男人係度講「寶貝 有冇掛住我啊」
你係廢老藍絲 當然 笑人傻仔啦

反國教果陣, 已經勁多後生仔支持 黃之鋒
就連 師奶 都支持黃之鋒..........黃之鋒就是反國教成名
嚴打電字雞
我試過約小姐,約左一個,佢帶多兩個黎,我叫兩個男。唱完返去我地屋企,有pair一出𨋢就開波,係走廊除晒就地正法,我地唔理佢地各自入房,第二朝三條女全裸係廳行黎行去整早餐,有一段時間約個條女唔開工就會上黎煮飯諗起都覺得自己當年好瘋狂。仲要無金錢交易,最多俾音樂龍房錢同買野飲野食錢,煮飯係佢出錢第二朝佢走人
2013年明明我都出左黎做幾年野
點解我d同事咁老正無帶我去玩架
一個本地聯賽,一個世界盃決賽週
五毛狗死全家

你老母係唔係大陸雞比雞蟲生你出來
有畫面⋯⋯
始終中國人做雞真係最叻 冇得唔認
西安玩過最平124
2010 年
早期沙咀咁出名咪就係咁
你講起先發覺本身東莞同澳門真係拍住上
係,最遺憾冇早D上去玩尼隻,得之後嗰幾年狂玩iso桑拿
好記得以前讀書時教授提過,當年掃場做大龍鳳既時候(果陣大概2002)班女去銀行提款返鄉下避風頭,都可以令東莞既銀行一口氣無左6億現鈔
好掛住張點心紙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞