在中國「性都」東莞,紅燈區褪了色

749 回覆
304 Like 12 Dislike
性福起航
那些年屌過的少女 宜家可能已經做咗人阿婆
當年三沙一水、拱北都好玩,雜種上場就玩撚完
無啦
東莞興起係80年代開放
好多大廠都起果到
就算未打黃之前好多都搬去東南亞
依家黃又無無廠又無
死城一個

ISO映像是一種光碟的存檔檔案,是磁碟映像的類型之一,資料由一張光碟的每個磁區組成,這包括光碟的檔案系統。ISO映像檔案通常採用副檔名.iso。名稱ISO取自用於CD-ROM媒介的ISO 9660檔案系統,但ISO映像也可包含DVD和藍光光碟使用的UDF檔案系統。
當年班女好多玩完都有留聯絡,當時都係留QQ,有堆睇住佢地返鄉下嫁人
常平
咁似毒撚生平
發覺每當有呢D post 都總有連登仔話 大陸有得叫雞就唔會有抗爭

我懷疑呢班連登仔都係新移民, 咩都唔識

2003年已經有50萬人上街遊行反23條
2010年有反高鐵示威 , 包括立法會
2012年有反國教示威, 包括政府總部
以上發生果陣, 東莞仲未收皮

D雞蟲自己用下體諗野, 就以為其他港男都係用下體諗野
聽師兄講, 以前一路企住唱k , 下面有兩條女同佢含撚
真係好可惜,中國最勁大既產業,本來可以擴掃東南亞,美國都制裁唔到你,未學行先學走,學人攪晶片,Ai,,飛機,結果大家都知...
ISO 9000系列標準[1]是國際標準化組織設立的標準,與品質管理系統有關。ISO 9000系列不僅是新創的一種品保制度,而是將一個組織正常所應該執行的工作方向,綜合參考現有的管理工具做有系統的規劃。[2]
其實上Google 打莞式iso
第一條就有,又唔洗起晒鋼嘅

利申都冇得上去玩過,聽d老屎忽同睇一路向西學嘅
我仲記得當年發生911,係常平太子酒店,攬住條女睇住飛機撞大廈
咪臭係,明明就係中國軟實力
唔洗聽講,以前300蚊一個陪坐,次次都叫到坐爆間房玩
夠啦..玩水床要大波先夠好玩
有學生、OL、空姐、護士
諗起都有少少硬硬地
去過雄獅唱k,去厠所成條走廊都係女
Cyberpunk 咪可以番生囉
好可惜太遲出世 冇機會見識莞式
90後係最撚不幸的一群
Iso 叫雞都有qc質素
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞