在中國「性都」東莞,紅燈區褪了色

749 回覆
304 Like 12 Dislike
癲能到呢d真係未聽過

我都係跟d咸濕叔父上去

原來仲有咁能刺激既野玩
呢d以前大堂洗腳級
呢張相真係 笑到我仆街🤣🤣🤣
自己坐車 就下沙名雅濤

有朋友揸車 就長安 長安國際 有間係大街好大唔記得名

再去遠啲 就厚街 好多高質貨 全厚街最高 唔記得酒店名

坐河蟹號 就去東莞富豪酒店

上面呢堆有冇巴打去過

#名雅濤啲女 真係名星咁靚 又平
澳門就真係退色
依啲質素放响依家嘅環境,點會咁cheap同你做HG
唔講叫雞,依家我有好多藍尸親戚都屌緊大陸
自己買嘅嗰層大陸樓日日跌日日縮水
又返唔到上去住

動態清零又搞到佢哋無得吃喝玩樂
习大大真係連最後一根稻草都燒埋連藍尸都唔撐佢
真係生不逢時呀
請教一下
古人稱3沙1水即係乜嘢嚟?
細佬想學吓嘢
06-07年時有間叫Sunday的D場落去yo女又話好易溝到女FOC,點知好多都係雞黎,訓醒要比返300佢。
CA高清K光豬舞,仲記得長安國際/金色明珠/東魅之類

去得厚街都應該會去過虎門同沙田附近,通常識得去勻呢啲鎮仔玩都係自駕/北上做野個堆
真白卡佬

諗起藍絲廢老有單好搞笑
當年去深圳準備完女 同fd搭巴士途中
兩個大叔係度傾計
A:啲後生收錢出黎遊行...乜乜乜
B:我識人 要人出黎幫手遊行 有錢有飯盒 你黎唔黎
A:(大大聲)好呀 先收錢收完錢 唔撚去遊行 吹呀on99 啲黃絲傻仔...乜乜乜
B:我地係...做對面...$500蚊 你黎唔黎
(突然全車靜晒靜過臭你又奶果單)
A:(驚嚇)喔 咁樣...咁樣啊...

(不過我現場個仆街fd有揸大巴成村人送過去 $500有錢有飯 佢$700)
再早期落noon d就真係隨時易搵foc,之後就算落吧齋飲癡埋身都係成堆燈頭
而家啲陀地spa ok啦 , 有啲18 20歲嘅mk妹會出嚟做, 出火就千二至千五, 上埋3000 up
個陣時係上去食個LUNCH,
跟住去按個摩睇下有冇早更女先黎第一Q
跟住去D木人巷睇下女, 有D師兄會留一Q係度
行完就去食飯再淫K , 過夜就上房, 偷跳就自己返香港
陀地唔駛預我啦又無波皮膚又差
有今生無來世
生不逢時
唔一定架, 好多00後陀地妹豬都掂架
其實下午桑拿食早更頭圍仲好過夜晚去迫
以前旺到唔BOOK定房夜晚要食企街USB

試過有師兄BOOK左冇房, 個經理叫佢上酒店房, 佢帶女上去俾佢選, 送包夜
咩係F
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞