在中國「性都」東莞,紅燈區褪了色

749 回覆
304 Like 12 Dislike
人生叫雞CV
雖然無見識過東莞常平 深圳嘅輝煌
但好彩享受過深圳嘅尾水(邪骨飛機場) 玩左足2年 盡情69口爆
香港私竇由220玩到宜家500
印尼妹無情中出 中左牛奶仔後 玩私盒拍片sm
到宜家都唔知有咩玩 1黎貴 2黎悶
玩返$0打J
依家興Spa
但都貴到無輪,仲要有時又頂吓包
依啲咁嘅神級女女都咁平?
真係好平,當時真心好
我估依啲質素去到依家要十幾萬
無試過,驚但試過有女騎上黎想唔帶套直入
上次沈左船之後,個心囉囉巒
尋日忍唔住上左去
為左俾個驚喜佢,我煮左飯扲上大陸俾佢食
我煮左生炒骨,腐乳通菜同牛仔骨上去
過關果陣好驚俾人捉
去到去骨場揾佢,佢唔認得我
唔緊要
入到房,我拎啲飯出黎果陣佢嚇到走左

各位ching應該點算好?我真係好鍾意佢
仲有所有男人都係同一個目的,試過食飯見到睇住我大嘅阿叔之後一齊玩
有啲無波仲要性冷感

守左廿幾年處
東莞澳門香港日本韓國泰國
都係莞式最有皇帝感覺
三十都黎
而家係男人被人玩
歡場無真愛 點解啲人會沉船
我個FD喺深圳租屋同骨妹同居(場:世外桃源) 個骨妹都算紅牌(打飛機方面)
骨妹趁佢香港返工就帶香港熟客上門啪啪啪
分手後,骨妹好快又比香港男人養暗中又返骨場幫人打飛機
不停咁輪迴
最傻果個遇上疫情年幾無得去深圳同居 依然比租比錢養隻雞啪都無得啪
熟客係咪你
你咁清楚
我有同隻雞聯絡 隻雞都係我幫我個fd溝返黎(幫佢打字)
隻雞都有幫我打過J 對住我都係用果套
"第一次見面已經鍾意你 ,今次我地當重新認識,要禮貌對待,只可以由我主動郁,想啪啪就要熟絡啲,shopping完再開房"
我當然唔會上堂 只係幫我fd測試佢 係咪有暗中出返黎做 幫人打J

不過條女真係好銷魂
隻雞沉呀叔父 叔父真係當人便器咁玩

最後有生到出來 之後就唔知了
排街症咁撚旺
睇完都有的Sad
有咩好sad just meat

你ex同你講分手果陣佢都唔會sad
後期加到369不過都仲係好撚抵屌
扮嘢姐 以前啲政府部門成日返大陸同各省市交流考察
你以為真係咁多野要考察?
深圳貴少少同啲女招呼冇咁好
我05年響旺角返工,6點收工就坐火車去羅湖搭和諧號
半個鐘到常仔然後坐電單車 $5 去君悅/匯美
屌兩個鐘搭尾班車和諧號返香港
返到屋企都唔洗12點,第2日又返工
一個星期去2-3日
如果星期五/六就book定間酒店房
收工上去搵女過夜
呢個比喻
果陣真係冇道德呢樣嘢
聽過有個熟客唔肯戴套響房屌西
出到嚟條女喊曬同經理投訴
經理鬧返條女轉頭
個客俾多幾舊水就解決咗件事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞