在中國「性都」東莞,紅燈區褪了色

749 回覆
304 Like 12 Dislike
果條友算係極品

係一個香港男人alpha male既年代去做beta male
你就好似一路向西個主角咁
叫個雞都要道德證成overthink
咁既人生真係慘
第30個point好屈機
聖人mode都搞唔掂
做咩踢爆人
其實好簡單
你幻想一下,成條街d女排晒係度,任你揀,仲要件件都唔錯(好過d港姐)

仲要幾舊水任屌兩個鍾+有服務,奶屎眼,總之咩都玩得啦,玩具都有,例如空中飛人,牛魔王椅果d

有d仲可以除埋上面任揀,彈兩下都仲得

最撚重要係好後生,一般都係廿左右

聽講巴巴果時岩岩起步,為左拉d廠入黎淘寶合作,日日帶d客去玩,咁樣d廠先加入去做,後來梗係全部都入啦,d客仔玩得咁開心
零零散散講少少

我當年有接觸香港堆藥房,尖咀個堆,佢地成堆老闆連職員都好爛玩,總之邊幾個收早,就約埋即衝上去,佢地搵到洗得好豪,佢地都識識埋埋唔少小姐,因為佢地豪嘛!好多最後都沉船,娶左佢地返黎,有d就跟個男落黎香港,有堆就照留東莞唔做野(講就係)。

堆女成班藥房佬都輪流咁砌過,做晒襟兄弟,但條女都照娶,明知個老婆個個fd 都瞓過,唔知佢地個腦諗咩。

個堆表面跟落香港收心養性既,都係表面,間唔中同老公講返大陸搵班姐妹玩,其實閪痕返去約炮,因為我試過,小姐搭上搭識左條女,原來嫁左落香港,但閪痕返黎玩,仲要唔使錢當朋友咁約炮,不過我就唔識佢老公。

而留係大陸個批,就會趁老公個日唔返大陸,出黎做兼職。

而有堆有交換聯絡既小姐,睇佢地QQ空間睇到佢地搵夠返鄉下買樓,結婚(有d返去先識男朋友,有d黎做小姐之前已經拍緊拖),睇到佢地結婚,覺得個男好慘,曾經有小姐結婚請我飲,唔知去黎做咩拒絕左,不過佢嫁左個馬拉佬可以離開中國都鄧佢開心既。

以前工作關係,食過廠妹,但有部份食完你會諗,佢地應該有段過去,因為技術太好…亦都試過廠妹介紹姐妹俾我食…

總之係東莞既生活係好淫亂

試過大老闆婚姻失敗離婚,班中高層總之係廠被佢見到,就會俾佢捉去唱淫k,真心試過一星期五晚都去,每條女加多一百全裸陪你玩到你走為止,真係連底褲都唔著得個隻,有人頂唔到即時拉條女入廁所砌。
有冇母女雙飛?
桑拿都有,媽咪會同你講有條女訓練緊未正式落場,加多一百可以雙飛俾佢學下野,重點係條女真係岩岩下海,咩都唔識,要另外條女帶住佢做好撚有征服感仲要2個鐘無限Q。
銀包會跟身咩? 未試過咁狼死

寧願係手機套入zip個condom,唔使俾fd知, 又唔使俾囡囡一開始就見到
我係廠放工即刻衝返香港沖完涼去撐,留到第二朝返返廠
銀包肯定要跟身啦
我冇試過

但有個當年帶我上去既叔父 係上邊搞大左隻雞個肚 大肚果陣叫朋友一齊上去玩大肚3p
你同事全部都係藍絲廢物當然係啦
睇下认幾高,09年應該500 2q
真心講句 我當年都係尾水一半前去玩

睇見而家好多後生巴打 對住港女beta到無地自容

連email果d豬閪相都要比錢買 都覺得你地真心慘

屌 就算Jessica果d 當年都係250-400蚊貨仔野
仲要係你太夜去 無晒女揀先會揀呢d
我淨係知d 企街 好嘔心
得企街係雞咩
有d印象師兄可以提下佢d事跡嘛
認真撚出現
推到香港政府睇到呢個post
有無無套玩?
自己碌鳩用唔到就唔比人哋碌鳩爽
XI大大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞