在中國「性都」東莞,紅燈區褪了色

749 回覆
304 Like 12 Dislike
上下川係大癲
一落船已經成個碼頭都女
好啦, CHECK IN

都未入酒店房, 係後樓梯已經見到有D 女女係度等你入房
一地卡片都小野
門都未關, 電話就響, 要唔要女呀老細

落去食飯咩 , 成街都係女, 癲過珠海個條酒吧街
夜晚搵D 球場大光燈照住個海
同時岸邊又有班女問你要唔要陪泳

200蚊陪你游一個鐘任抽水,所以D一男一女游到遠一遠就知咩料
但想講個度D 水好差, 游一陣個身成痕
屌!清潔丫姐都做埋雞
清潔呀姐就真係做清潔既

但如果你想屌 應該比佢幾廿蚊佢都屌得!
重慶試過有龜公係街撩, 夜晚10點幾, 係間民工房個花園一字排開就揀
短聚250, 一晚就400

揀好就帶去唱K ,返房玩
西安就60分鐘沖涼, 空飛電床, 300蚊,
唯一最ON9係要好似深圳咁自己沖涼, 沖完先入房,入到房就等女一個個咁入黎
唱K 就124, 揀10個一齊坐都係1000蚊, 真心癲

個陣2010/11 年, 我記得坐低D 女問過佢係92年
我都曾經比個哈爾濱沉過我

哈爾賓妹真係好撚大波 我果件應該有F

個樣仲成個JJ咁

果陣請假幫我出埋酒店錢 無套中出左幾日
個期個度行行都搵到食
的士佬化妝飲食都有
出火車站係木倫行過去滙華都係20分鐘
治安算OK
淡水就真係少囡
試過去探險
8點去到要輪街症話無晒囡

部長話如果你睇岩我我可以陪你玩下
大中華救國聯盟
雜種不懂經濟!
屌過一個同佢差唔多樣 但得c波仔
又係玩到佢沉晒我船 叫我去佢度過夜玩中出

之後keep住玩左一排 佢屎眼處都開埋
Google 咪又係人地講
佢地對手定把口生蝨

把撚炮到又要大支野又要唔肯講
講啲有趣經過?
重有冇野聽下
關於佢地做雞或之後啲人生同生活
諗起生炒骨
你禽獸就唔好話埋其他人

而家攬炒到咁
人高又吊高晒,以前匯率又唔同而家
以前應該差唔多8-9折叫雞?

你叫雞叫到沉晒船連自己生計都唔理?
咁你不如上埋去做鴨啦
真係覺得勁好笑

我諗呢排開始連藍屍都會開始話
「唉你地地做咩同人地美國佬鬥,你邊度夠人地鬥啊」

人地美國錢、人材、環境、勢力都好過你
你真係憑咩新鮮蘿蔔皮同人地美國鬥
而家一吹雞你就收皮啦
唔會在有400人仔, 仲要垃圾黎
無架啦, 開番都唔會有人上, 我去泰國唔撚好
想當年2008-2012 個排長期$168-199 手推場
之後口爆場興起開始貴,慢慢加到2019年$400,連帶手堆場都貴埋。咁貴重要山長水遠上去真係不了
最大問題係唔知上面開邊範, 唔安全又唔係平點玩, 上去飲喜茶咩
大陸? 玩完啦
美帝都唔係十年八年就彈起啦
賺少少汗血工廠錢就當自己大枝野
依家冇人肯做廠 又冇人肯生 請人成本又貴咁多
支那真係唔知可以點拆
唯一唔捨得啲潮汕牛肉邊爐
得個GDP 考左一次第一就覺得自己把炮
望下年齡中位數先啦

資產又唔係人地嗰皮
天光牛

凌晨都成棚人排
君悅要輪街症咁輪,好撚癲
條女岩岩比人抽插完,下個又抽插,一日都唔知幾多手

但又好撚受歡迎喎,排住隊插,好瘋狂
係真的

再癲d都有 唔道德到你接受唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞