在中國「性都」東莞,紅燈區褪了色

749 回覆
304 Like 12 Dislike
你以為啫
No!
東莞黃業最大客群喺台灣!
其次喺日本!
你知唔知台灣佬、日本仔起咗幾廠喺東莞個頭?
汽車、電器、加工零部件廠二十幾年前開咗幾撚多!
廠佬星期一至五晚晚落去插女!
真係靠香港人星期五、六、日可以撐得起東莞?
唔好玩啦
高清
只能回味, 一去不返

重記得當年年少無知唔識玩
on99 咁去 discuss 跟團
比個團長收左 hk$400 就包酒店 +晚飯 + 淫 k 酒水 + 帶去唔同倉搵女

一間大 k 房 40 條佬 50+ 條女係度玩 (係. 有唔少人叫兩條女)
成晚係度攪人地條女,又除 bra 又除底
唱完 k 就上酒店房, 全層包哂都係團友
開哂房門係度扑野
大家 ok 既就交換囡囡玩...

團費 + 車費 + 囡囡錢 (rmb$400 full day), 唔洗 1000 就玩 2 日 1 夜

唔跟團既, 單打獨鬥去 iso, 要 feel 既就去倉執條女四圍去玩拍拖飲飲食食

咁既日子, 邊會有人反中亂港呀
咁既價錢, 日本都唔洗去, 個個星期返去救國救囡囡
幸福賓洲。。。
當時 係因為中國做緊世界工廠, 所以D 外國人去開工廠, 順便叫雞
你以為佢地係為左叫雞先去開工廠??

家陣世界工廠 已經移左去南亞
D台灣佬/日本佬 去哂南亞開工廠, 叫南亞雞啦
當年個盛況
可以說是歷史文化遺產
之後維尼上咗就無野玩啦
好變態
你唔俾佢個陣十八歲上去玩咩
曼聯茶餐廳呢個地方係咪英雄集結地黎
「你以為佢地係為左叫雞先去開工廠??」

喺你以為我咁嘅意思姐
唔怪之得依家愈黎愈多男仔當街當行跪地十四巴
留意返香港人唔中意仇支情緒就係岩岩好掃黃開始

想穩定香港人心一定要開返東莞
去花街㨂女 的媽咪會即場扯低條女件衫
推介呢個粉Lin 正架
咁老實講呢個話題我諗上連登問仲好睇精彩過Google
2008 年 無勇氣去。。
浪費晒
果時去親都會加錢玩model級,後尾知道原來啲囡係會輪住做model級
尾水玩過幾次 好彩唔洗抱憾終生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞