在中國「性都」東莞,紅燈區褪了色

749 回覆
304 Like 12 Dislike
好掛住前幾年上堔圳鬆腿 要偷偷摸摸幫我口爆
基本上三沙一水係街個d靚少少都係雞黎可隨便上

試過揼完骨經過士多見兩條女店員幾正,行多兩步有個男人問叫唔叫雞,我話個兩條女得唔得吖,個男人話ok即刻同個fd一人一條女帶上房埋單都係二三百

錯唔晒 東莞代表到成個中國係自由發展定嘢嘢小學雞mico管理
自由發展唔嘢嘢control 黃色東莞可以存在 冇加速 香港人溫水煮蛙 即刻少一半人出
今日玩加速 東莞咪玩完 2019咪出咁多人
cls年代
其實係 側面反映出牙雜唔掂
相當年,有大中華救國聯盟,
果時個個都要返上去救救同胞
去深圳?著埋上去真係方便
口爆個下真係咩麻煩都無晒

煩公事?i dont fucking care
煩女? none of my busines
煩政治? 是撚但啦
呢單係班佬係骨場俾人爆格
焗住著骨場衫返香港
又出經典圖
個時過e 道返大陸好大壓力架, 㩒指模太耐都過唔到, 後面班師兄就會好暴燥鬧人
條友根本就唔識管理, 權鬥就最叻
特別皇崗成班醉貓

張老身成日過機都detect唔倒寧願排counter
咁抵死, 班locker仔見冇野好偷(通常銀包同電話會跟身) , 就連衫褲鞋襪都唔放過
沙咀木人巷,葉問推手擋真波

幾舊水包足條女成日
尼個真,唔係mirco管理根本唔會有送終

08年個個都"我係中國人啊屌"唔通真係因為奧運咩
每個禮拜五就上去, 幾舊水就過夜屌到model級既女
我地點可能唔愛呢個國家?
唔掂即叫經理換過件啦, 超過20歲都彈鐘呀
係咪你自己浸毒撚除太勁先聞咩都臭咋?
我90後見識過
除咗衫都有得換?
咁好服務簡直係性愛拉斯維加斯
除衫都唔識使自己嚟, 正嘅即時塞條撚入去條女口出Q先, 跟住慢慢入去沖皇帝浴, 出嚟再 Iso, 最鍾意執多條十七八歲嘅靚妹玩雙飛, 一條女毒龍一條女含你條撚, 腳趾都叫佢奶埋

日本仔, 鬼佬上廠傾生意去一轉就搞掂, 佢地唔鍾意唱仁k, 帶佢地直接去桑拿 呢啲粉腸個個玩完都笑吟吟
大陸人全部都溝埋一齊架啦 邊度好景d人咪走去邊度打工囉
打完工儲到錢返鄉下起樓做生意 咪帶動埋果個地方囉
邊有分話呢個省賺到就唔關其他省事 你估香港咩有個關口隔住其他城市
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞