在中國「性都」東莞,紅燈區褪了色

749 回覆
304 Like 12 Dislike
Cls
Hg咪1800-2000
我又好憎呢d k場真人show
玩爛個場 同個人格
可班人仲要讀過書識字
俾幾k 當自己係皇帝
我當年都係傍友一名, 我會落樓下擔口煙
其實點解啲女要一字排開
香港大爺風流過後既群雄匯聚之地
叫過雞都要獨醒
呢套其實幾正
佢唔會講得太下流賤格
以現實嘅方向比較多
我岩岩開始玩個時都仲未有和諧號,上得常仔要預過夜係之後有和諧號先方便衝關
無話女人,就算男人,當年你話去東莞唔係叫雞都無人信
玩得耐左個人就會仆街左 開頭都會錫著D女 百次千次斬之後好清楚只係雞黎 老強咁屌 條女越反抗就越HIGH
話説點解有時佢對波,一夾埋條隙好似唔直,係Y型咁
D 老野團友當年成日講跟團返大陸玩 幾廿年前去海南島果D 睇完表演 D當地黑社會睇中上面D十零歲妹妹仔 真係成班上去直接夾走第2朝先送返比戲班
哩D好普通JA喎...........以前常平DUP個半邪骨都係成有 而家D MK妹咁嫩口既場 哩D姐姐最多做D最平CLASS 機餐
你指係依家嘅spa場?
現在賣相 onlyfans 已經夠啦
唔係 真係普通骨場, 當年好記得出左火車站附近有幾間都係哩D中女做主打既骨場 , 低至30-50$ 人仔就可以按成粒鍾骨 加多30 打飛G
好記得初期上去唔識野 , 仲未識分大陸按摩同洗腳既分別 直接入左去叫人按摩 , DLLM 一入黎就除晒衫 笑撚死
仲有次想去ISO 前真係按個正骨CHIILL下先 , 入到去同個D接待妹妹講 要純接摩 正骨呀咁....阿妹妹面有難色咁ER...左一陣, 之後有個肥經理落黎 笑撚到四萬咁口大大聲話: 行啦! 叫她們穿回衣服按就可以啦!哈哈!!!!!
之後仲同我地講東莞無純正規按摩嫁....屌佢個西 個死人樣勁有喜感
唔係囉 愛蟈唔等於愛黨
你收撚皮啦屌你老母,你老母就今晚升天變天使啦,on9仔,收吓你把閪口啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞