在中國「性都」東莞,紅燈區褪了色

749 回覆
304 Like 12 Dislike
果時同佢搞野條撚真係硬過石頭,佢騎上黎大車或者啜住對大波係咁搖到中出出完仲係硬既成晚俾佢摸住碌鳩直到訓覺
你有冇睇過哈利波特,巫師們祇叫那個人,祇有哈利波特直呼佛地魔三個字!
坊桂蘭支那人知唔知醜架
蒙古妹!識騎馬
你都可以去一樓一架喎
有邊個仔會從後攬住阿媽 手在心口前咁樣 戀母 同咪我都見有過佢仔帶眼鏡 同埋兩個人一d都唔似 個哥仔支那民工樣
套電影都十年
之前同 同事傾過 以前有冇上去玩個同事48歲 佢話三沙一水都去過晒 我地未去已經冇晒
黑_
He Who Must Not Be Named
講真如果東莞唔係沒落
起碼3/4 香港男士都會係藍絲
更加唔會有移民潮
每個星期五一堆男人三五知己坐和諧號上去
真真正正背靠祖國
大佬我人在外地打個飛機都千幾蚊港紙
又唔靚唔後生冇身材
以前響常仔,五舊水人仔已經做到皇帝
啲女靚過曬而家啲電子雞啦
我仲記得第一次去半島
條女成個林嘉欣咁
但係對波大到兩隻手先揸得曬
皮膚又白又滑
同我深喉口爆,爆到啲精響鼻哥出
而家十幾年後諗返都仲會扯旗呀
唔明點解發文,都十年前往事,宜家常仔雄獅天鵝湖水靜鵝飛,有乜好講
QC呀 即係唔會好似而家咁

搵條女返來又唔識含唔識奶屎眼唔識比對波你踩來按下腳

去過東莞同去過飛田新地既人

一定會排東莞世一
青頭唔好咁大聲
個時d口爆女轉晒香港/大陸私竇,試過但始終無桑拿咁爽,好多都揸流攤求其爆左你就算

以後無呢d唔錫身既女玩了,而家普通打飛機場都400 人仔,開關後一定又再加。我係香港玩141算
飛田d女咁錫身唔好玩,咀又唔得摷又唔比
淨係花街一字排開個排場都贏撚曬啦
以前大陸d女唔錫身真係超爽,完全係一件洩慾工具,個西任你摷,超大力三四隻手指係咁挖都唔嘈你,任打車輪,泰山壓頂咁騎落條女塊面度成碌鳩窒入條女個口最盡再口爆佢,征服感一流
真,以前返工日日比人chur到痴晒線
一weekend 上大陸咩煩惱都無晒
一過羅湖橋即刻醒神
到回程過羅湖橋又sad返
仲白汁埋添
爸打同條女玩得2 個月,係咪因為成日走上走落太辛苦先散?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞