在中國「性都」東莞,紅燈區褪了色

749 回覆
304 Like 12 Dislike
之前 做酒樓 d師奶 放假 都上去包小鮮肉玩 仲要影閃卡 開頭都唔知 只是有一次 無意睇 到其中一個師奶手機 原來佢地有一個V7 Group 另一個師奶既頭像就重後被一個小鮮肉(24.5歲到)但我之前見過佢老公係大肥佬禿頭絕對唔係相個個
睇完哩個post睇返一路和西真係.... 往事只能回味
師兄犀利, 呢D 回憶真係好正
所以話刁總真係小學雞黎,捉到鹿都唔識脫角
其實可能係想迫男人追女之後結婚生仔
但策略好明顯唔成功
因為女人要求太高太離地
我識得一啲真係後生個時十幾歲仲著住校服跟啲叔父去啲場玩 不過唔係中國 係澳門 啲人會叫你除左個校章先
最後雞又無得叫, 女又溝唔到, 咪躺平囉, 最舒服

你試吓依家出去搵個港女Ptgf/cc買佢一q
你一射個下想再抽插多一下就禁住你推返你出黎添呀
同埋講緊上面係你都未俾錢未揀佢都笑哂口任你望呀
又近又平
開返都無用 斷左層
舊個班依家都老 新個班後生邊個帶佢哋去玩
同埋依家班毒撚覺得自己俾錢買照捐下錢俾女神好威好開心
根本無人有「玩女人」既心態去對女人
往事只能回味
當年我仲試過8 vs 8大混戰
使鬼人帶咩, 咁上一代都無人帶都係咁玩
有人寫下report 就得啦

其次係如果真係開到之前咁旺, 仲有人俾錢電子雞/ ptgf 咩, 用下腦都知.
如果真係開到之前咁旺, 一出火車站已經有人招呼你, 唔使識玩
試過,不過得一條女含
以前睇完一路向西好想去一轉
之後雜種上台就乜7都冇哂
小斯?
緊係喇,當年再靚既女都係幾舊水搞得掂,你想要咩特別野,事前搵左經理講定先叫佢安排定,果時真係單身萬歲。
有番147
一定唔撚反
高舉愛國撚
點解當年我啲同學唔識帶我去
果時聽過只要夠高就可以做model,因為咩樣咩身型都各有所愛,所以根本無標準,只好將高既長腿既就叫model
有幸玩過6,7 年
明你。 後生嗰班去飛田新地,所以愛日本國了
「這裡是性都,名頭很響。就像有ISO 9000認證。」

篇文一開始已經有講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞