在中國「性都」東莞,紅燈區褪了色

749 回覆
304 Like 12 Dislike
以前有,不過都係做大鳳凰。真係唔小心捉到就放最多15日大假。果陣我個老細有朋友衰左,扣左1,2日,我老細拎錢上去救佢返落黎。我記得因為我老細要打俾大老細攞急假,兼去銀行提款再飛車上去。結果我地成班無王管成日
唔同玩法,咁東莞服務流程有保障感覺上又安全啲

沙咀就咁包女/快仔1Q有時都要睇下手神
屌那星 97後既後生仔人生真係白過

你咁講,我諗起當年係祈福新邨call工廠妹,我話要後生既,結果黎果過成個初中生咁,好細粒,a cup,好窄。佢話自己18歲,但我好懷疑佢夠15未
果陣仲有下川島,簡直係Island of men
炮兵島好似應該再早期啲, 聽講係台灣仔、日本仔組團過嚟
就是思考的思
上下川同伶仃我好彩趁尾水前去過,包女食飯唱歌再直落咁
台仔炮團,長榮飛澳門再珠海去
最美好的時代

果陣去個網吧 剪個頭髮 入個超市
都係雞 d女望一望個眼色 ok既即刻就地渣兩野都冇人理你

果陣知你係香港人 仲成日有FOC
爸打講多少少個邊點玩
成個島都係雞竇, 有幾百條女, 揀好就玩足幾日陪住你, 食嘅玩嘅扑嘅, 每日換一條女又得, 雙飛又得, 你有錢就ok
珠海對出啲島仔黎,食肆賓館雞竇洗爪場齊備,大路玩法都係包女陪足一日食訓屌咁

你當支那版布吉島咁
簡單講,你可以當島上所有女都係雞,差在咩價位,你肯問,佢肯答。啱價就砌得,鐘意酒店房又得,海灘又得
有幸玩過幾次, 回憶呀
諗起個畫面都爽, 不過個邊消費應該貴過東莞?
東莞都已經咁癲,其他外省地方會唔會仲癲
當年真係東莞CLS, 個朵響到
女人眼中去東莞既男人,除左叫雞真係冇其他
應該一二千蚊夠玩足兩日 出到三四五Q
嗰個年代,依啲質素有冇可能搵到?https://youtu.be/Oj6LeUIzvDM
呢啲係四五百貨色咋
以前邊有咁多國足
東莞尾水去玩個間大酒店睇落去就執咁款,個部長問我要唔要加百五蚊加多條女,最尾550水起咗個雙飛

但依然唔愛國,每次都係抱住脫褲濟貧做善事嘅心態去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞