在中國「性都」東莞,紅燈區褪了色

749 回覆
304 Like 12 Dislike
有無見識話既前輩知,係咪有好多仲正過片中條女
大陸所有女人都係雞
屌, 一樓一都收咗皮啦, 唔使搞佢.
得番啲頂包大媽, 唔會有人再去架喇
當年性都 仁k團
光豬k就殺入去長安玩
依家無晒呢支歌仔唱

搞到依家班毒撚科重金都係買相打飛機
以前幾舊水過夜屌足一晚
隔離即刻擰轉頭黑面
武肺之前深圳都仲有淫k唱,不過要搭車去三沙

啲場用啲民房改裝

而家就唔知了
咪臭係
我都算中國通嚟, 又識玩大眾點評, 又玩二維碼支付, 上去玩可以一粒現金都唔帶, 真係玩到骨灰級, 連香港人都唔去嘅地方都去過哂, 去到寶安咁遠

班垃圾官連淘寶都未撚識
呢個唔算最正,當東莞大把正過佢

btw:我都係聽人講,本人係純情小鴨鴨絕對冇叫過雞
電子雞
真係人唔笑狗都吠
拎打飛機同屌西嚟比較

有得叫雞仲會有人睇電子雞, 掂都掂唔到俾人呃
根本無真雞叫, 電子雞先興起
依家好似得番啲髮廊有做, 好多都係大媽嚟
沙灣2 3 6果個年代真心抵
大陸思維就係唔識咩叫悶聲發大財
果十年真係中港融合得最勁,可以係大陸撞到d香港撞唔到既朋友 但偏偏要面就攪到依家咁既田地
唔好講咁遠,近近地羅湖區正場邪場都大把,行過少少三沙一水就更加唔洗講,就算無東莞咁有系統都叫做有文有路,最緊要係往返香港方便吖麻,班on9官仲未講大灣區果陣,下沙已經有過境巴士直返九龍,幾撚方便
同埋點會得廣東有黃業呀
上海不知幾多夜總會,D女高質素,當然價錢都高D啦
去遠D青島,包條大學生伴遊不知幾過癮
你真係down過直播app落黎 唔好睇熱門推薦果d 你就會發現好多靚女開台冇人睇 對住手機發吽逗
所以林鄭真係好幫得手架
師兄, 咪講笑啦
你落去元朗/ 廟街行轉就知咩事啦.
武肺之前仲有,嗰陣都算可以,當然冇東莞嗰陣咁正

但嗰陣坐枱200屌埋都係加多100

房錢酒水另計,但都唔會太貴

啲女都有啲個樣都ok,仲有啲幾嫩口吓

而家一定冇啦武肺根本做唔到生意
早兩年去,有好多印度女過去泰國浴室做
香港啲所謂後生都係口控期動物, 求其俾佢上大陸咪得囉
如果嗰陣時, 习总識玩, 一嘢炒咗林太, 已經個個都當佢神咁拜啦.

仲可以繼續溫水煮蛙
亦都冇之後嘅國安法

新冠就無得講啦, 早期時吹到自己救世主咁, 落唔到台唯有動態清零
乜野餐廳黎,有冇沙嗲牛面食?
唔計波 其實建興有時有d 替工樣都靚過佢
其實大部份靚既女人都係雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞